Božić: "Bilo je dobrih momenata"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 10.10.2015.
21:04
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Trener košarkaša Partizana Petar Božić rekao je da je u porazu od Igokee bilo dobrih momenata u igri i da je u završnici bilo potrebno malo više iskustva kako bi se ostvario povoljan rezultat.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Košarkaši Partizana ubeležili su treći ovosezonski poraz na gostovanju Igokei u Laktašima, a trener crno-belih Petar Božić smatra da se njegovim igračima dogodio scenario viđen u Valjevu.

"Dogodio nam se sličan scenario kao u prvoj utakmici ove sezone protiv Metalca gde smo u prvom poluvremenu nametnuli svoj ritam igre, bili angažovani i imali potpunu kontrolu. Iz polutranzicije i tranzicije smo imali dosta rešenja, ali smo posle toga stali sa svim stvarima koje su nam donele prednost" rekao je Božić.

Partizan je u pretposlednjem susretu 4. kola ABA lige poražen u Laktašima rezultatom 71:64 pa je posle novog neuspeha ostao u donjem domu tabele sa skorom 1-3.

"U završnici nam je nedostajalo malo iskustva. Ponovo smo imali neke prazne minute, javljaju se neke greške koje ne smemo da pravimo ali moram reći da smo imali i dobrih momenata na ovom meču" dodao je Božić.

Najtrofejniji srpski klub će u narednom kolu ugostiti Sutjesku koja je na prethodne dve utakmice zabeležila dve pobede i neće biti lak plen iako se radi o novajliji u ligi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
smallvile
Sunday, 11.10.2015
09:29

od pocetka sezone mi nije jasno sto Aranitovic ne igra uvek kad su ga pustali davo je 20 poena

avatar
Sunday, 11.10.2015
15:48

E meni to nije jasno ima dve godine

avatar
Dexa
Saturday, 10.10.2015
22:10

Koliko god ja ne voleo Partizan, ovaj Bozic mi deluje kao neki prefinjeni monah...nKao da nema grama bilo cega loseg u sebi(ne tvrdim da ima).nDok je Vujosevic, sa svojim poznatim grimasama izgledao kao ogrezli gazda narko kartela... :-D

avatar
РЕВОЛТ
Saturday, 10.10.2015
21:42

Neko je Grbic, a neko Bozic.

avatar
Srbija voli Zvezdu
Saturday, 10.10.2015
21:17

Bozicu ostani da ti se smejemo.

avatar
predrag3
Saturday, 10.10.2015
22:04

Moram se sloziti sa tobom. Iskljuciv krivac za dva poraza, Metalac i Igokea. Veceras mu Aranitovic sedi na klupi a ubedljivo najbolji igrac. Kopira Duleta sa non nstop izmenama samo sto je Dule to radio sa razlogom. Nece valjati sa njim. Milojevic u ove cetiri utakmice nebi pretpeo ni jedan poraz....

avatar
Sunday, 11.10.2015
09:56

Milojevic je odbio Partizan jer nece da bude neko ko ce da popravlja situaciju ako krene lose. Bice vremena za njega. A treba biti strpljiv i sa Bozicem i dati mu sansu. Ne moze se preko noci sastaviti ekipa i uigrati, pogotovo mladz ekipa kao ova.