Božić: "Zvezdin kvalitet uticao na naše izdanje"

Autor: Beta Beta
utorak 03.11.2015.
21:03
Izvor: Beta

Strateg KK Partizan NIS Petar Božić izjavio je da je kvalitet Crvene zvezde Telekom uticao na izdanje njegove ekipe u prvom ovosezonskom "večitom derbiju".

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Petar Božić rekao je da je njegova ekipa loše odigrala protiv Crvene zvezde Telekom u Jadranskoj ligi, ali je istakao da crno-beli mogu mnogo da nauče iz večerašnjeg poraza.

"Kvalitet Zvezde je uticao na naše izdanje. Dogovor je bio da energija bude prisutna svih 40 minuta, što nije ispoštovano. Želja je postojala, ali nije sprovedena u prave stvari koje su bile u prvoj četvrtini i malim delom treće", rekao je Božić posle utakmice.

Partizan je kao gost u hali "Pionir" izgubio od Zvezde sa 92:77 u osmom kolu regionalnog takmičenja, posle čega je ostao na začelju Jadranske lige sa skorom 2/6.

"Bilo je mnogo praznih minuta. Pokazivali smo te prazne minute i na utakmicama protiv ekipa koje nisu jake kao Zvezda. Mnogo može da se nauči iz ove utakmice i ovog poraza. Radimo na tome da loše stvari ispravljamo", naveo je Božić.

Trener Partizana nije želeo da komentariše pojedinačni učinak Kevina Džonsa i Petra Aranitovića.

"Ne bih individualno komentarisao, pošto smo loše izgledali večeras. Nijedan pojedinac mogao da donese preokret, već timska borba", rekao je Božić.

Crno-beli će u narednoj utakmici, u subotu, dočekati lidera regionalnog takmičenja Budućnost.

"Pred nama jeste težak raspored. Nismo imali vreme na početku sezone, sada ga imamo da se uigravamo, iako su se Kevin Džons i Mihajlo Andrić skoro priključili", rekao je Božić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SVINJA ZEC VUK DJAVO
Wednesday, 04.11.2015
10:04

A i Milutinovic...

avatar
Zoran Stevic
Tuesday, 03.11.2015
23:31

To su kometari jednog sportiste. Pozdravljam Bozica i nijednu ruznu, provokativnu poruku ne zelim da posaljem!
Razlika u kvalitetu je ocigledna, ali me raduje zdrav odnos bez tenzija!

avatar
SVINJA ZEC VUK DJAVO
Tuesday, 03.11.2015
22:24

Nije samo to nego i tvoje neznanje, nije ni cudo sto nisu dali da ljudi cuju (bar mislim) nijedan nas tajmaut jer nije ni imalo sta da se cuje. Vanja, Danilo, Kosta pa i Cedomir(e) u najvecem delu utakmice- gde ste vi bili veceras?!

avatar
33
Tuesday, 03.11.2015
22:12

Čekaj Božo a koju niste odigrali loše!?