''Buđenje'' Marka Kešelja - Zvezdin novi adut pred Partizan?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 25.01.2018.
10:19
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Povratak ''otpisanog'' ili samo kratak bljesak?

aba-liga.com/Crvena zvezda mt:s
aba-liga.com/Crvena zvezda mt:s

Povezane vesti

Crvena zvezda mts je protutnjala Skopljem, deklasirala domaći MZT sa 34 poena razlike i sada puna samopouzdanja iščekuje najpre meč sa Olimpijakosom u Evroligi (petak, 19h), a onda i derbi sa Partizanom u ABA ligi, u ponedeljak.

Trijumf nad MZT-om ostaće upamćen i po odličnoj minijaturi pomalo već zaboravljenog Marka Kešelja, koga dugo nismo videli na terenu.

Svoju minutažu je maksimalno iskoristio, za osam minuta je ubacio devet poena, od toga dve trojke i pokazao da još uvek ima šta da pokaže.

Teško je očekivati da će dobiti priliku i protiv Olimpijakosa, ali s obzirom na odličan učinak i mnogo veće samopouzdanje koje sada ima, ne treba da iznenadi ako bude Zvezdin ''tajniadut'' u derbiju sa Partizanom.

U izjavi za današnji ''Žurnal'', Kešelj naglašava da je činjenicu da dva meseca nije igrao shvatio kao poruku da treba da radi još više i taj rad se, makar nakratko isplatio.

Kada je u pitanju duel sa Partizanom, Kešelj upozorava da neće biti sve tako lako, iako je Zvezda veliki favorit.

''Partizan sigurno neće tako lako pasti, iako se igra pred našim navjačima. Ove sezone komšije ne briljiraju, imali su dosta problema, promenili trenera, ali to nisu razlozi zbog kojih možemo da se opustimo i računamo na sigurne bodove u derbiju.

Svaki meč mora da se shvati ozbiljno i mi to odlično znamo'',
poručio je Kešelj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke