Budućnost ređa pobede, Džikića baš briga šta ko priča

Autor: Pavle Knežević
četvrtak 06.12.2018.
21:41
Izvor: Sportske.net

Pobede su pobede...

aba-liga.com/Budućnost VOLI
aba-liga.com/Budućnost VOLI

Povezane vesti

Budućnost je došla do svoje treće pobede u Evroligi i to treće uzastopne kod kuće, pošto je u Morači pala velika Barselona. Trener Podgoričana Aleksandar Džikić rekao je posle utakmice da ga baš briga šta ko priča, dok god ekipa pobeđuje.

"Moram biti zadovoljan, pobedili smo Barselonu. Takođe sam i umoran, teško da sam sada svestan šta smo uradili. Hvala igračima i navijačima koji su ispunili dvoranu do poslednjeg mjesta. Kao što vidite, moj tim nije mogao da računa na sve igrače.

Suočili smo se sa ranim faulovima Gordića, ali našli smo način da preživimo. Da odigramo pet mečeva u pet dana protiv Barselone, verovatno ih ne bismo opet pobedili, ali ovog puta jesmo
", priznao je trener posle meča.

Budućnost je slavila 67:64, a heroj pobede bio je Nemanja Gordić, koji je pri rezultatu 54:59 u korist Barselone preuzeo stvar u svoje ruke i sam napravio seriju 8:0 kojom je doneo svom timu prednost koju nije ispuštala do kraja.

"Pronašli smo način da pobedimo, baš me briga šta ljudi pričaju kako pobeđujemo. Spustili smo Barselonu na 64 poena. Naravno da neću sputavati igrače da šutiraju. Treba li da Šehoviću nakon serije promašaja na startu zabranim da šutira? Naravno da nisam, niti ću ubuduće.

Utakmicu su prelomili Koti Klark, Petar Popović i Sead Šehović, u važnoj fazi meča kada je Gordić morao biti na klupi zbog tri faula. Omić igra preko bola, na svoju odgovornost. Nisam verovao da možemo Barselonu pobediti sa 64 ubačena poena", kazao je Džikić.

Piše: Marko Tufegdžić

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke