Časovi ljubavi - Dule uzvratio Lovernju!

Autor: Beta Beta
četvrtak 19.02.2015.
23:47
Izvor: Beta

Lovernjovu zahvalnost Partizanu, Dušku Vujoševiću i ''Grobarima'', odmah posle potpisivanja ugovora sa NBA ligašem Denverom, večeras je prokomentarisao i trener Partizana, koji je svom bivšem igraču uzvratio na sličan način.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je večeras da mu mnogo znači to što nekadašnji košarkaši tog kluba Žofri Lovernj i Leo Vesterman pamte klub i zahvaljuju mu se na uspehu.

Lovernj je danas potpisao ugovor sa NBA ligašem Denverom i na Tviteru je zahvalio Partizanu, Vujoševiću i navijačima, a on i Vesterman su preko svog zemljaka iz Francuske Borisa Daloa preneli pozdrave klubu i navijačima.

"Znači mi to mnogo, jer to su momci koji su dobro vaspitani sportski i građanski. Dolaze iz jedne civilizovane sredine, a u Partizanu su našli drugu familiju", rekao je Vujošević novinarima u Nišu.

Partizan je prošlog leta ostao bez obojice igrača iz Francuske, koji su se emotivnim pismima oprostili od crno-belih.

"Njihova oproštajna pisma kad su odlazili dovoljan su pokazatelj toga kakvi su oni ljudi. Šteta je što to nije naglašeno i objavljeno kako treba, nego se neke druge stvari hiljadu puta više intepretiraju... Mi Lovernju želimo isto što i on želi Partizanu - sve najbolje", rekao je Vujošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SAMOjeNEBOiznadNas.
Friday, 20.02.2015
01:02

Zofriii kraljuuuuuuuuuuu volimo te :))) Vrati se posle Nba kod nas da nastavimo da meljemo

avatar
DOKTOR VAS GASI!
Friday, 20.02.2015
10:15

hahahahahahaha

avatar
drzavni projekat ope
Friday, 20.02.2015
15:02

Sta bi sa tesko povredjenim Milutinovom? Sa Vujosevicevim bacanjem magle da skrene temu sa te teske povrede? Bude li ti nekad muka od gluposti i zla koje siris?