Čović: "Ti koji me vređaju su - prostaci!"

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.01.2016.
11:05
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Prvi čovek Crvene zvezde Telekom reagovao na uvrede kojima je bio izložen tokom derbija sa Partizanom u ponedeljak u ''Pioniru''.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Osim što su gromoglasno bodrili svoje ljubimce do velike pobede nad Zvezdom, navijači Partizana su u pojedinim trenucima tu svoju energuju iskoristili i za uvrede na račun predsednika rivalskog kluba Nebojše Čovića.

Imali ste prilike već da vidite i transparent koji su ''Grobari'' istakli tokom derbija, a posle svega se u izjavi za ''Informer'' oglasio i sam Čović, poručujući svima koji su ga na taj način vređali da su - prostaci.

''Prostake koji sebi dozvoljavaju da skandiraju takve stvari i pišu onakve transparente o mojoj porodici i meni neću udostojiti nikakve polemike, jer nisu moj, ni civilizacijski ni kulturološki nivo'',
poručio je Čović.

Umesto polemike sa ''Grobarima'', predsednik Crvene zvezde Telekom sada očekuje reakciju nadležnih u ABA ligi.

''Sva ova pitanja nisu za mene, već za organizatora utakmice, a to nije bio KK Crvena zvezda, kao i za ligu koju igramo - ABA ligu.

Čekamo izveštaje delegata i sudija, pa ćemo videti kako su oni videli i da li su uopšte videli sav ovaj loš folklor koji je nekima već postao zaštitni znak'',
zaključio je Čović.

Nažalost, i u proteklih nekoliko godina su većinu derbija pratile međusobne uvrede, ali se ipak nadamo da će u mečevima koji dolaze košarka biti u prvom planu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
noname
Wednesday, 27.01.2016
16:26

idi begaj, nismo znali da si tako fini, verovatno si zaboravio slike iz Zeleznika, tamo ste pokazali i kulturoloski i civilizacijski nivo i hvala dragom Bogu da nismo vas nivo niti cemo ikad biti!

avatar
Partibrejker
Wednesday, 27.01.2016
14:20

Dali su i Oni koji vredjaju Dzikica i njegovu majku Milku takodje prostaci?Stom razlikom sto je Dzikic sportski radnik i to svakako nije zasluzio,a doticni je Politicar i podlozan je kritici i osudi za krivicna dela koje je pocinio i za koje ce nadam se i odgovarati.Isto tako,ako postoji neko iz Partizana ko je kriminalac,recimo Djura Frizura,mora da odgovara,i treba ga prozivati sa tribina.Na tim tribinama je narod,i to sto pise na transparentima je glas naroda.Znase kome smeta glas naroda,izrodima.