Crno-bela ljubav!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.03.2015.
21:42
Izvor: Sportske.net

Bivši šampion Evrope i najtrofejniji klub u Srbiji možda se nalazi u najtežoj situaciji od momenta osnivanja ali je u hali "Pionir" večeras pokazano i dokazano da Partizan ne može da propadne sve dok je "Grobara", legendi kluba, i onih koji se u datom tre

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan prolazi kroz najteži period u svojoj istoriji, finansijska situacija je nikad gora, ali se nakon večerašnjeg spektakla u hali "Pionir" mora reći da klub iz Humske ne može da propadne!

Malo je reči da bi se opisalo ono što se večeras moglo videti u "Pioniru". Malo su dva oka u glavi i sva čula da se vidi i oseti ljubav koju su "Grobari", legende kluba i igrači koji u datom trenutku nose crno-beli dres međusobno podelili u hramu košarke.

Spektakl pod imenom "Grobari za nas" ispunio je sva očekivanja i više od toga. Ne kada su finansije u pitanju, Partizan će na računu imati nekoliko desetina hiljada evra od četvrtka ujutru, ali taj novac nije garant da klub iz Humske neće propasti.

Partizanova snaga leži u onih 7.000 navijača u "Pioniru" i još 2.000 onih koji nisu mogli u halu, svih onih legendi koje su se večeras našle na parketu ili kraj terena.

Partizan za nas

Predvođeni Vladom Jovanovićem pobedili su momci u crnim dresovima rezultatom 114:111 (64:50) iako je prednost tokom većeg dela meča bila znatno izraženija.

Teško je izdvojiti detalje koji su obeležili ovaj meč a ne ogrešiti se o crno-belu porodicu koja je u načelu demonstrirala šta znači ljubav prema klubu.

Partizan za nas

Čini se da su Saša Đorđević i Saša Danilović bili u centru pažnje kada je parket u pitanju. Selektor Srbije još jednom je dokazao da ima "meku ruku" a predsednik Partizana igrao je u laganom ritmu, dovoljno da "Grobari" pozdrave svaki kontakt sa loptom koji je imao.

Partizan za nas

Na tribinama su se našli mnogi bivši igrači Partizana, fudbaleri, poznati iz sveta umetnosti, a svi zajedno su poslali glasnu poruku - Partizan živi i živeće dok je onih koji ga vole!

Partizan za nas

Partizan za nas

Partizan za nas

Partizan za nas

Foto: Beta/BranisalvBožić/Ds

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke