Crno i crveno-beli, mislite li na njih?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.06.2014.
20:45
Izvor: Sportske.net

Dan posle svega što se dešavalo sinoć u Pioniru, možda i najbolju poruku Partizanu i Zvezdi uputila je ekipa KK Basket In iz Smedereva.

Facebook: KK Basket IN
Facebook: KK Basket IN

Povezane vesti

U pitanju je amaterski klub, posvećen radu sa mladim košarkaškim talentima u Srbiji, ali posle svih nemilih scena koje smo videli, ne samo sinoć, već u dužem vremenskom periodu na seniorskim košarkaškim mečevima u našoj zemlji, i toj deci je već ''preko glave'' da i dalje gledaju tuče, međusobne prozivke, huliganske ispade na tribinama, ''ratove saopštenjima'' na relaciji Zvezda - Partizan...

Zato su ''klinci'' iz KK Basket IN, predvođeni svojim trenerima odlučili da se putem medija obrate i crno i crveno-belima, da pokušaju da na njih koliko je to moguće, pozitivno utiču u ovoj situaciji, uz jasnu poruku i Zvezdi i Partizanu i njihovim navijačima:

''Mislite na nas!''

S tim u vezi, i njihov klub se oglasio molbom našim najboljim klubovima da nam sačuvaju košarku, onakvu kakvu smo je svi zavoleli...

''Više nije stvar u tome ko je kriv, zašto, zbog čega…. Magična igra pod obručima koju svi mi volimo trenutno prolazi kroz najteže trenutke na našim prostorima u svojoj slavnoj istoriji! Imajte na umu kada budete odlučivali o tome šta ćete raditi, da pomislite i na još desetine hiljada dečaka i devojčica koji treniraju košarku i kojima ste Vi idoli.

Mnogima od Vas košarka je donela mnogo toga u životu, a pojedincima i SVE što su u životu postigli. Sada je vreme da Vi nešto uradite za KOŠARKU U SRBIJI! Ne želimo da Vas osuđujemo, ali ni da Vas opravdavamo za Vaše postupke.

Samo Vas molimo da nam sačuvate KOŠARKU!''
, poručuju iz KK Basket IN-a.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke