Crveno-beli: "Uz mnogo znoja do novih uspeha"

Autor: Beta Beta
petak 26.12.2014.
22:04
Izvor: Beta

Trener i kapiten KK Crvena zvezda Telekom obećali su da će ekipa nastaviti da beleži dobre rezultate u Novog Godini a kao cilj je postavljena titula u Jadranskoj ligi koja garantuje plasman u Evroligu.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaški klub Crvena zvezda obeležio je danas kraj kalendarske godine promocijom kalendara i emitovanjem filma o radu kluba u 2014. u sali bioskopa 'Cineplexx' u TC 'Ušće'.

Klub je na ceremoniji uručio zahvalnice sponzorima i saradnicima i poklone zaposlenima u klubu, a igrači, trener i uprava obećali su da će nastaviti u istom ritmu i sledeće godine.

Trener Dejan Radonjić je kazao da su crveno-beli zauzeli prvo mesto u Jadranskoj ligi i da je siguran da će ga držati do kraja takmičenja, kao i da će se u Evroligi truditi da tim napreduje.

"Ovu godinu završavamo na nivou na kome smo želeli. U Evroligi nas čeka 14 utakmica od čega sedam u Beogradu i one će biti spektakl. Nadam se da ćemo sve to iskoristiti da napredujemo i kroz Jadransku ligu uspostavimo kontinuitet učešća u Evroligi i onda da na krlima toga počnemo i domaće takmičenje. Jedino što vam mogu obećati je da ćemo dres Crvene zvezde dobro natopiti znojem", rekao je Radinjić.

Kapiten Luka Mitrović je pričao sa vidnom tremom, a timu je poželeo zdravlje.

"Mnogo je lakše igrati nego pričati pred punom halom. Ovu 2015. dočekujemo u lepom raspoloženju, a svima vama, kao i nama, želim dobro zdravlje. Za ostalo ćemo se sami pobrinuti", rekao je Mitrović.

Sponzorima, prijateljima kluba i novinarima na ceremoniji u bioskopu 'Cineplexx' podeljeni su kalendari za 2015. godinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke