Da ''Delije'' zagrme, da Zvezda pobedi!

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.10.2014.
22:36
Izvor: Sportske.net

Dan pred ovosezonski start u elitnom evropskom takmičenju, Crvena zvezda Telekom se na svom zvaničnom sajtu podsetila fantastične atmosfere iz prošle godine protiv Galatasaraja. Tada je nedostajao rezultat na parketu, pa se crveno-beli sada nadaju velikom

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Podsetimo, Zvezda i Galatasaraj su se tada sastali u drugom kolu Last 16 faze Evrokupa, u januaru 2013. godine.

Za razliku od sutrašnjeg, koji će biti odigran u ''Areni'', tada je Zvezda dočekala goste iz Istanbula u ''Pioniru'', i to krcatom ''Pioniru'', u fantastičnom ambijentu koji su priredile popularne ''Delije'', njih oko 8.000.

Nešto od te atmosfere možete pogledati i u priloženom snimku, ali ono čega se u Zvezdi nerado sećaju kad je u pitanju taj duel, jeste konačan rezultat na terenu.

Turski klub je slavio vrlo ubedljivo, rezultatom 91-74, pa će to biti i dodatni motiv ekipi Dejana Radonjića da u četvrtak pred mnogo većim brojem svojih navijača zabeleži pobedu na startu Evrolige.

Zvezda je ovu sezonu počela u sjajnom ritmu, ređaju se pobede u ABA ligi, ali je i Galatasaraj prošlog vikenda uspešno startovao u šampionatu Turske. U svakom slučaju, očekuje nas pravi košarkaški spektakl, nadajmo se bez bilo kakvih provokacija ili incidenata sa strane.

Iz kluba poručuju navijačima da karata i dalje ima, pa svi koji žele da bodre Zvezdu na ovosezonskoj premijeri u Evroligi, još imaju vremena da sebi obezbede mesto na tribinama.

Utakmica između Crvene zvezde Telekom i Galatasaraja na programu je u četvrtak od 20 časova i 45 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke