Da li je Zvezdaš ili Partizanovac? Kari Pešić kao iz topa odgovorio u ''Kao nekada''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 20.09.2020.
15:57
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Pričao je malo i o fudbalu.

Screenshot/TV Arena Sport
Screenshot/TV Arena Sport

Povezane vesti

I ovaj vikend je u znaku novog projekta ''TV Arene Sport'' i ''AdmiralBet-a'', pod nazivom ''Kao nekada'', u okviru kog ponovo imamo priliku da gledamo i multiprenose fudbalskih mečeva, ali i da uživamo u pratećem zanimljivom sadržaju, uz ekskluzivne goste.

Ovog popodneva gost je bio naš proslavljeni trener Svetislav Kari Pešić, koji je definitivno razrešio dilemu da li mu je Zvezda bliža srcu, ili Partizan, s obzirom da je deo svoje karijere proveo i u jednom, i u drugom klubu, što kao trener, što kao igrač.

''Ja sam Zvezdaš'', kao iz topa je odgovorio Pešić i dodao:

''Znam da se ovde kod nas svi dele na Partizanovce i Zvgezdaše. Možda najlepše dane sam proveo u Partizanu sa mojim velikim drugarima, ali više mi je srce prema Zvezdi...'', istakao je Pešić.

Tokom emisije pričao je i u fudbalu, a s obzirom da je radio i u Bajernu i Barseloni, posebno je zanimljiv bio njegov komentar nedavnog četvrtfinala Lige šampiona, kada je Bajern deklasirao Barsu sa 8:2.

''Žao mi je bilo zbog načina na koji je Barsa izgubila tu utakmicu, ali znate kako, Bajern je odigrao fantastično, iskoristio sve greške Barsine i dobio tu utakmicu.

Zvao sam Ulija Henesa lično da mu čestitam. On je moj veliki prijatelj, prošle godine bio je jedan od mojih gostiju u Pirotu prošle godine kada sam slavio 70. rođendan'', otkrio je Pešić.
-
Baner 9

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Sunday, 20.09.2020
19:56

Da je Partizan na mestu FMP rekao bi da je partizanovac ovako se nada još bar jednoj ili dve sezone za po milion....kao nekad