Dan odluke za Partizan - Da li Danilović odlazi?

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 24.08.2015.
10:31
Izvor: Sportske.net

Kulminacija problema u koje je zapao trofejni košarkaški klub dostiže vrhunac, u 13 sati će biti održana Skupština koja će dati mnoge odgovore.

Twitter - quibologna.tv
Twitter - quibologna.tv

Povezane vesti

Finansijski sputan, košarkaški klub Partizan ima neizvesnu budućnost.

Na pritisak koji se oseća na plećima Duško Vujošević kao 'predvodnik opozicije' kako sam sebe proklamuje, tvrdi da se vrše ogromne presije da on ode, napusti Partizan, te da je on razlog zbog kog sponzori ne dolaze u Partizan.

"Ako je tako, spreman sam da odem.", rekao je Vujošević na početku sezone.

Uperio je prst ka državnom vrhu, istakao da mu se namešta smena, upravo zbog toga što je jedini spreman da uputi kritiku aktuelnoj vlasti. namešta mu se kaže i sukob sa Danilovićem, a konačan epilog svih nagađanja i spekulacija biće poznat danas od 13 sati.

Vujošević i Danilović su obavili razgovor u četiri oka, obzirom da je dobio nedvosmislenu podršku navijača koji su se juče okupili ispred Humske, trener crno-belih će ostati na kormilu.

Da li će i Saša?

Prema sve glasnijim i direktnijim pisanjima beogradskih medija, predsednik Partizana je rešio da se povuče. On je navodno presekao i svoju odluku će danas saopštiti Skupštini, koja bi nakon toga trebalo tu odluku da potvrdi.

Vujošević bi, nagađa se, odlaskom Danilovića izgubio najveći oslonac u klubu. Promene su iza ugla, nazire se nova zora za KK Partizan. Šta će jutro doneti, ostaje da se vidi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola_pg
Monday, 24.08.2015
13:37

A zasto je skupstina zatvorena za javnost????

avatar
Poznavalac
Monday, 24.08.2015
12:26

nije dobro da sasa ode i da bude zrtveno jagnje..njegovim odlaskom se nista ne resava i stvari ostaju iste..jedino logicno i normalno resenje je da sasa ostane na celu kluba,promeni upravu i direktore i krene sa novim ljudima i novom snagom napred..ne cudi me najava njegove ostavke,ipak je on sportista i castan covek i sve mu je doslo preko glave..a,ako ode on jel odlazi i ovaj drugi kojeg je sasa postavio za trenera pre 15-ak godina??

avatar
Skaut1
Monday, 24.08.2015
11:55

Samo Dule da ostane...