Dangubić ''skenirao'' Partizan

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.04.2015.
15:45
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Par dana uoči starta polufinalne serije plej-ofa protiv Partizana, košarkaš Crvene zvezde Nemanja Dangubić izneo je svoja očekivanja, analizirajući pritom i protivničku ekipu.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/SDJ
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/SDJ

Povezane vesti

Odmah posle Vaskrsa, glavna sportska tema u Srbiji biće dvoboji Crvene zvezde Telekom i Partizana u borbi za plasman u finale plej-ofa ABA lige.

Današnji praznik je i jednima i drugima prilika da ''napune baterije'' i skupe novu energiju, koja će im biti neophodna u sasvim sigurno, naprornim mečevima koji ih očekuju.

A u susret prvom meču polufinalne serije, Nemanja Dangubić veruje da će njegov tim pokazati evroligašku partiju, uz dodatno samopouzdanje posle spektakulatrnog trijumfa nad Panatinaikosom.

''Trijumf nad Panatinaikosom nam mnogo znači i na polju samopouzdanja i uliva dodatnu sigurnost pred duele sa Partizanom. Mislim da smo u dobrom ritmu i da samo treba tako da nastavimo'', istakao je Dangubić.

On se zatim osvrnuo na najveće adute Partizana, naglašavajući odakle Zvezdi preti najveća opasnost.

''Pavlović poseduje veliki igrački kvalitet i ogromno iskustvo, a Mačvan je uz njega sigurno ključni faktor u njihovom timu. Međutim, tu je još mnogo izvarnednih igrača, poput kapitena Milosavljevića i Milenka Tepića koji su odigrali mnogo ovakvih mečeva.

Milutinov je već tri godine u sistemu Partizana, Murić je doveden kao veliko pojačanje,  a imaju i neke od najtalentovanijih igrača u svojim redovima poput Andrića i Marinkovića koji su željni dokazivanja. Biće veoma teško, ali silno želimo trijumf u polufinalnoj seriji i daćemo sve od sebe da to i ostvarimo'', poručio je Dangubić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke