Davidovac oprezan nakon pobede: "Da li smo svi u Zvezdi svesni..."

Autor: Ivan Cvetković
sreda 25.12.2019.
14:59
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

"Crveno-beli" nisu na željenom mestu, tvrdi košarkaš.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Crvena zvezda je ostvarila veoma bitnu pobedu u ABA ligi protiv Primorske u Kopru, a posebno je zablistao Dejan Davidovac.

Srpski košarkaš je postigao 21 poen i upisao devet skokova za indeks korisnosti 25.

Davidovac je u izjavi za Sportski žurnal istakao da nisu svi svesni prioriteta "crveno-belih" u tekućoj sezoni.

"Pitanje je da li su svi svesni da je odbrana trofeja u ABA ligi cilj nad ciljevima. Ali, to mora da se menja. Imamo više poraza nego uobičajeno, ipak još uvek ima prostora da se minus nadoknadi i da dođemo do toga što želimo. Od svih timova mi se nalazimo u najtežem ritmu. Kada se sve to spoji sa putovanjima, pa sa duplim programima Evrolige, onda je jasno da umor uzima danak. Ipak, moramo to da iznesemo. Bez obzira koliko bilo teško", kazao je košarkaš Zvezde

Posle 12 kola, Crvena zvezda je na šestom mestu ABA lige, sa skorom 7-5, odnosno sa većim brojem poraza nego u tri poslednje sezone.

"Sredina tabele je sigurno daleko od onoga što želimo. Bilo je dosta iznenađenja, primera radi, Zadar koga su svi otpisivali, dobio je tri ekipe koje pretenduju na titulu. Ove godine ABA liga je veoma zanimljiva, ništa se ne zna na vrhu, ali i u donjem delu. Mi smo tu, na sredini, ali imamo još dovoljno vremena da dođemo do onoga što želimo", smatra Davidovac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke