"Delije", tačno u 12

Autor: Sportske Net
nedelja 05.09.2021.
13:20
Izvor: Sportske.net

Evo važnih informacija.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

KK Crvena zvezda izdao je saopštenje o prodaji sezonskih karata za predstojeću sezonu. 

Prodaja godišnjih ulaznica za sezonu 2021/2022 počinje u ponedeljak tačno u 12 časova. Štandovi za prodaju biće postavljeni ispred prostorija kluba, a radno vreme će biti svakog radnog dana od 11 do 19 časova (izuzimajući ponedeljak 6. septembar kada prodaja kreće u 12 časova). Subotom je radno vreme od 10 do 16 časova. Nedeljom prodajna mesta neće raditi.

Za sve zainteresovane obezbeđena je i kupovina sezonskih ulaznica, a na raspolaganju su 24 cenovne kategorije.

Poseban popust obezbeđen je za vakcinisane pristalice crveno-belih, koji će imati poseban šalter za kupovinu sezonskih ulaznica u cilju izbegavanja gužve i nepotrebnih zastoja.

U saopštenju se navodi i proces kupovine karata:

"Prvi korak je popunjavanje formulara i praktično učlanjivanje u klub. Svi kupci nakon tog prvog koraka, prelaze na kupovinu ili preuzimanje svoje nove sezonske karte. Uz sve navedeno, svi zainteresovani koji su vakcinisani biće zamoljeni da predaju na uvid potvrdu o vakcinaciji koja će biti neophodan dokument da bi se ostvario popust za vakcinisane Zvezdaše. Svi kupci se zato mole da pripreme lične podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresa, mobilni telefon, email)", navodi se u saopštenju. 

Više informacija možete pronaći nazvaničnom sajtu kluba

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke