Disciplinci rade punom parom, novogodišnja kazna za Partizan!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 30.12.2018.
16:38
Izvor: Sportske.net, aba-liga.com

Ne može se reći da je neočekivano.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Posle nemilih scena u finišu utakmice između Partizana i Cedevite u 12. kolu ABA lige, kada su pojedini gostujući igrači pogođeni predmetima sa tribina, zbog čega je meč bio petnaestak minuta prekinut, danas su disciplinski organi regionalne lige doneli odluku o kaznama za organizatora ove utakmice.

Odluka je saopštena na zvaničnom sajtu ABA lige, a u nastavku je prenosimo. U najkraćem, Partizan će morati bez podrške navijača protiv ekipe Mornara, 5. januara u ''Pioniru''.

''Usled neprikladnog ponašanja navijača i nedovoljno dobre organizacije utakmice 12. kola ABA lige protiv Cedevite u Beogradu koja je odigrana 22. decembra, disciplinski sudija Saša Pavličić-Bekić je na osnovu članova 1, 3, 4, 5, 7.2, 11, 14, 29.1d, 29.1g and 30.1 doneo odluku da kazni Partizan NIS zatvaranjem tribina za sledeći meč ABA lige u kom će Partizan biti domaćin protiv Mornara.

Takođe, kao deo ove odluke, crno-belima će biti dozvoljeno da prodaju karte za Belu ložu, Plavu ložu, VIP sekciju, Parter 4 i Parter B za taj meč'', navodi se u saopštenju.

Takođe, kažnjen je i Zadar zatvaranjem dela tribina na predstojećoj utakmici sa Olimpijom, a zbog incidenata u meču sa FMP-om.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke