Đenka je doktor za NBA 2K15!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 19.11.2014.
17:21
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Prvotimac KK Crvena zvezda Telekom Čarls Dženkins "objasnio" je danas u "Delta Sitiju" ko u Radonjićevom timu drži NBA 2K15 u malom prstu.

euroleague
euroleague

Povezane vesti

Ljubitelji virtualne košarke imali su u sredu priliku da se druže sa prvotimcima Crvene zvezde Telekom ali i da sa njima "ukrste džojstike".

Branko Lazić, Markus Vilijams, Nikola Rebić i Čarls Dženkins suprotstavili su se gejmerima u "Delta Sitiju" i pokazali svoje umeće u igri NBA 2K15.

Ceo projekat organizovan je u cilju promocije NBA 2K15, košarkaške video igrice koja za kratko vreme postala izuzetno popularna u celom svetu i u kojoj od ove sezone navijači Crvene zvezde Telekom imaju priliku da biraju svoj omiljeni tim.

"Ovo je bio još jedan lep događaj koji je organizovala Crvena zvezda. Družili smo se navijačima i igrali NBA 2k15. Ostali moji saigrači su u dobroj formi, dok ja ne igram često kompjuterske igre, što se i videlo po rezultatu" preneo je svoje utiske Branko Lazić.

Kao najbolji gejmer među košarkašima pokazao se Čarls Dženkins koji je tako postao nekrunisani kralj NBA 2K15 u redovima Crvene zvezde Telekom.

Zvezda
Foto: kkcrvenazvezda.rs

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke