Đokić: "Čast je igrati protiv nekadašnjeg prvaka Evrope"

Autor: Beta Beta
utorak 10.10.2017.
14:26
Izvor: Beta

Trener košarkaša Vršca Vladimir Đokić rekao je da će njegova ekipa dati sve od sebe da odigra dobro protiv Bosne na početku druge Jadranske lige i istakao da je čast igrati protiv nekadašnjeg prvaka Evrope.

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

Prvo izdanje druge Jadranske lige počinje danas, a na početku će srpski klub Vršac gostovati Bosni.

"Za sve nas ovo takmičenje je potpuna nepoznanica kada je u pitanju kvalitet budućih protivnika, ali trudićemo se da na svakoj utakmici ponovimo partije sa kvalifikacionog turnira u Laktašima. Velika je čast igrati protiv nekadašnjeg prvaka Evrope, bez obzira što je to bilo davno, Bosna je institucija evropske košarke, sa velikom tradicijom i pravi je izazov za naš mladi tim", rekao je Đokić.

"Učinićemo sve da budemo na nivou megdana sa velikim protivnikom i da pružimo što bolju partiju", dodao je trener Vršca. 

Kapiten Vršca Miloš Savović rekao da će ekipa Bosne biti velika inspiracija za njegov tim.

"Nekadašnji prvak Evrope je velika inspiracija za nas, svi igrači jedva čekaju da istrče na teren i daju svoj maksimum. Radili smo naporno celo leto i ne pada nam na pamet da bilo kome prepustimo bodove bez velike borbe do poslednjeg atoma snage", rekao je Savović.

Trener Bosne Aleksandar Damjanović rekao je da njegovu ekipu ne sme da zavara to što je Vršac najmlađa ekipa u ligi.

"Imaju nekoliko izvrsnih mladih igrača kojima je ova liga odlična motivacija i prilika. Dobro smo se spremali za ovaj meč i nadamo se pozitivnom rezultatu. Mi smo pretrpeli dosta promena u igračkom kadru, pa u novu sezonu ulazimo sa praktično novom ekipom, ali momci su odlični, puni energije i entuzijazma i sigurno da je i nama ovo odlična prilika da se predstavimo domaćoj publici", rekao je Damjanović.   

Utakmica između Bosne i Vršca igraće se danas od 18.00 u Sarajevu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke