Dolazi li Janković u Zvezdu? Stigao prvi odgovor iz kluba!

Autor: Darko Mitrović
subota 04.05.2019.
21:30
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

To je bila jedna od tema večerašnjeg Tomićevog razgovora sa novinarima.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Posle pobede Crvene zvezde nad FMP-om (82:65), trener crveno-belih Milan Tomić izašao je pred novinare na konferenciji za medije i tom prilikom, između ostalog, odgovorio i na pitanje u vezi spekulacija da bi bivgši košarkaš Panatinaikosa Vladimir Janković mogao na leto da pojača redove novog šampiona ABA lige.

Tomić je priznao da je sa više strana čuo takve priče, ali...

''Dobio sam takve informacije i to bruji po Grčkoj i Evropi. Morate nešto da znate, a to je da je Crvena zvezda jedan ozbiljan klub.

Mi smo rekli od početka sezone kada smo gradili tim da će svi imati informacije od kluba ako postoji interesovanje za nekog igrača. Tu se pojavilo ime za Jankovića...

U ovom trenutku tu ne postoji baš ništa jer smo u ovom trenutku koncentrisani na novu titulu'', izjavio je Tomić, a prenosi klupski sajt.

Kada je u pitanju sama utakmica odigrana večeras u ''Pioniru'', Tomić je naglasio da je zadovoljan onim što je video, uizuzev treće četvrtine, tokom koje je njegov tim imao veliki pad u igri.

''U trećoj četvrtini smo primili 25 poena, a u ostalim mnogo manje. Čestitam mojoj ekipi na dobroj utakmici, ali ne na trećoj četvrtini. Cele sezone tražim kontinuitet od 40 minuta.

Mislim da smo mogli malo više na ovoj utakmici da spustimo loptu u reket. Bilo je dosta šuteva za tri poena, ali nam je sa druge strane FMP to i dao zatvorivši prostor iz pik en rola. 29 asistencija i 10 grešaka je nešto mnogo bolje nego što smo imali na prethodnoj utakmici. Idemo dalje.

Završili smo ABA ligu i nastupio je ovakav period. Pokušavam kako umem i mogu da zadržimo kontinuitet svih 40 minuta i ja ću se boriti za to, a oni moraju to da urade. Samo se tako postaje veliki igrač. FMP je dobra ekipa, ali protiv Zlatibora i Dunava...

Ako odigraš takvu utakmicu ozbiljnu bićeš veliki igrač. Protiv Partizana, Budućnosti ćeš uvek biti koncentrisan'', naglasio je Tomić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke