Dule ima savet za Trinkijerija, da li će ga poslušati?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.12.2018.
23:45
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Legendarni trener se u razgovoru sa novinarima večeras dotakao i svog Partizana.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Preneli smo ranije večeras, Duško Vujošević je bio jedan od košarkaških velikana koji su prisustvovali utakmici kvalifikacija za SP između Srbije i Grčke (84-61).

Bila je ovo prilika za novinare da od trofejnog stručnjaka čuju mišljenje i o nekim drugim aktuelnostima u našoj košarci.

Zvezda i Partizan su, kao i obično, medijski u prvom planu, mada ih je na tabeli u dosadašnjem toku sezone razdvojila odlična ekipa Mega Bemaksa.

Vujošević nije želeo o Zvezdi, ali kada je Partizan u pitanju, imao je šta da kaže. Posebno zanimljiv bio je savet koji je uputio novom treneru Partizana Andrei Trinkijeriju.

''Ne bih da ocenjujem Zvezdu jer nisam dobronameran, a što se tiče Partizana neke stvari su postavljene na mesto, ali najviše novih igrača treba da se proizvedu posle svakog treninga. Da svako posle treninga bude bolji nego kad je trening počeo.

Trinkijeri, koga cenim kao trenera i želim mu sve najbolje, mora da shvati da je ovde sistem ne da se neprestano dovode igrači, nego da novi tim nastaje u sistemu treninga'', izjavio je Vujošević, a prenosi ''Telegraf''.

-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pipo Inzagi
Tuesday, 04.12.2018
21:22

Konačno da saznamo ko nije dobronameran i ko je ustvari napravio razdor i mržnju između dva kluba i navijača...mi smo ovo i znali ali sad znaju i njegovi...

avatar
rivarinho
Tuesday, 04.12.2018
15:12

Rece covek koji je potrosio preko 50 miliona evra za igrace. Nijednog za nacionalni tim nije stvorio! Opasan stvaralac! I Savetodavac!

avatar
Kori Volden
Tuesday, 04.12.2018
01:12

Savet, gradi skok da se ne desi Kalinic opet pa da utihnes kao ja. :)