Dule o Bogdanu i reprezentaciji Srbije: "I Džordan je imao slabosti"

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 05.09.2019.
13:16
Izvor: Sportske.net

Vujošević o šansama reprezentacije Srbije na Mundobasketu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Bogdan Bogdanović igra fantastično na ovom Svetskom prvenstvu, a mnogi zaboravljaju da je imao i malih problema sa povredom pred sam početak.

Upravo on je bio nosilac igre naše reprezentacije u meču sa Italijom, a njegov učitelj Duško Vujošević je pohvalno govorio o svom učeniku.

"On je rođeni košarkaš. Neobičan igrač sa atipičnom tehnikom šuta – takozvani šut sa impulsom. Izuzetno pametan igrač. Nisam očekivao da će napraviti ovo što jeste u NBA ligi. Svaka mu čast. On je neke košarkaške stvari znao i pre nego što ga je neko tome naučio. Nosio je to u svom DNK", rekao je Vujošević.

Šta misli o šansama Srbije na Svetskom prvenstvu?

"I Džordan je imao slabosti, ali mislim da imamo manje slabosti od ostalih. U košarci se nikad ne zna šta će biti sutra. Međutim, mislim da smo dosadašnjom igrom uz SAD prvi favoriti. Ukoliko i dođe do tog finala, što neće biti ni malo lako. Ne možemo o Amerikancima suditi po utakmici sa Turskom. Veliki broj igrača im je otkazao. Meni je krivo zbog mog prijatelja Grega Popoviča, ali neka i oni malo vide kako je to kada savetuju igrače da ne nastupaju za reprezentaciju"
, rekao je Vujošević za "Ekspres".


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke