Dve opcije za Vilijams-Gosa, koliko će Partizan da zaradi?

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.06.2018.
09:37
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Sve je izvesniji rastanak Partizana sa odličnim plejmejkerom.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Najdžel Vilijams-Gos se prošle sezone pokazao kao pravo pojačanje za Partizan, najbolji je igrač crno-belih u sezoni u kojoj su osvojili prvi trofej posle četiri godine.

Naravno, njegove odlične igre nisu ostale neprimećene, pa ovog leta ima više primamljivih ponuda za promenu sredine, iako sa Partizanom ima ugovor na još godinu dana.

Novi sportski direktor Partizana Nikola Lončar juče je to i potvrdio i otkrio da se u ovom trenutku vaga između dve opcije. S obzirom na moguću zaradu, jedna bi Partizanu mngo više odgovarala.

''Ako ide u NBA, može to da učini do kraja ovog meseca. Za evropske klubove i Evroligu rok je kraj jula. Zamolili smo njegovu agenciju da se izjasne malo ranije, da bismo mogli da planiramo pojačanja.

Partizan će u oba slučaja dobiti obeštećenje, za NBA 250.000, za Evroligu 100.000 evra'', objasnio je Lončar, a prenosi ''Žurnal''.

Istovremeno, Nikola Lončar je već počeo da radi na angažovanju pojačanja, ali za sada nije mogao da otkrije ništa konkretnije po tom pitanju, osim da će Novica Veličković i naredne sezone kao kapiten predvoditi crno-bele.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indosrbija
Saturday, 30.06.2018
10:34

Bilo bi lepo da partizan i zvezda dominiraju abom pa u finalu da se vidi ko je bolji..bice to jako tesko pored buducnosti i cedevite koji godinama ulazu vise para..u interesu nase kosarke jeste da zakopamo ratne sekire..

avatar
Grobaris Totalitare
Tuesday, 26.06.2018
13:07

Sta je ovo,za sicu prodajemo najboljeg igraca,vredi minimum 500k

avatar
Budimo.ljudi
Tuesday, 26.06.2018
11:53

Kako je moguće da za igrača u tim godinama, sa takvom sezonom iza sebe, dobiješ tako male pare na ime obeštećenja? Ne kapiram stvarno, da li je to tako striktino ugovoreno kad je potpisivao za klub ili ..?

avatar
3x3
Tuesday, 26.06.2018
09:44

Jako mala odsteta. Ja sam mislio da ce biti vise para.