Dženkinsovih 200! ''Delije'', sećate li se njegovog debija za Zvezdu?

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.02.2017.
21:32
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Zvezdin košarkaš je one koji su zaboravili podsetio na svoju prvu utakmicu u Zvezdinm dresu, a to podsećanje je ujedno i sjajan pokazatelj koliko su crveno-beli od tada napredovali.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Čarls Dženkins igra svoju treću sezonu u Crvenoj zvezdi, a sinoćnja utakmica protiv Olimpije, koju su crveno-beli dobili sa 21 poenom razlike bila je njegova jubilarna, dvestota.

Na tu temu, Amerikanac je govorio u intervjuu ''Novostima'' i pokazao da se još uvek odlično seća i svog debija za Zvezdu.

''Bilo je to protiv Širokog, tada smo izgubili. Evo sad, 199. utakmica kasnije je došla pobeda. Mnogo bolji osećaj nego na debiju'', izjavio je Dženkins.

Možete li današnju Zvezdu da zamislite kako gubi od Širokog, ili neke druge ekipe sličnih kvaliteta?

Utisak je, veoma teško, s obzirom na apsolutnu dominaciju ekipe Dejana Radonjića u ABA ligi, gde su do sada doživeli samo jedan poraz u prva 24 kola, i to u derbiju od Partizana.

Ipak, Dženkins je tokom ove tri sezone u Zvezdi upisao i više pobeda u duelima sa najvećim rivalom. Jedna od tih pobeda mu je među tri najdraže od dolaska u Zvezdu.

''Budiveljnik je prva (postigao 29 poena), zatim Partizan u mojoj drugoj sezoni, treći meč u finalu ABA lige (vratili brejk i slavili sa 95:85). A treći, možda CSKA ili Fenerbahče ove sezone, ne mogu da odlučim koji od ta dva'', istakao je populatni ''Đenka''.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Wednesday, 01.03.2017
15:33

Jel to bilo pre UPPRD-a ili...pitam zbog pib-a i adrese...

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 01.03.2017
00:16

Kada god cujem njegovo ime setim se Budiveljnika , pokidao je tada . Inace sjajan igrac kojeg krasi veliki karakter , borbenost i agresivnost

avatar
Tuesday, 28.02.2017
22:39

Dobar je Jenkinson.