Džikić može da bude ponosan, evo šta je Bokan danas rekao o njemu!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 31.12.2018.
14:05
Izvor: Sportske.net, kkbuducnost.me

Iako se radilo o promociji novog trenera, njegov prethodnik nije zaboravljen.

Beta/aba-liga.com/Budućnost VOLI/Savo Prelević/Mo
Beta/aba-liga.com/Budućnost VOLI/Savo Prelević/Mo

Povezane vesti

Preneli smo već, Jasmin Repeša je danas u Podgorici zvanično predstavljen kao novi trener Budućnosti, a promociji je u ime kluba prisustvovao predsednik Dragan Bokan.

On je najpre potvrdio da je Repeša bio ''prva i jedina opcija'', kao i da su se veoma brzo i lako dogovorili, a onda se osvrnuo na sve ono što je Aleksandar Džikić ostvario u proteklih godinu i po na klupi aktuelnog šampiona ABA lige.

Tom prilikom, Bokan je dosta lepih reči uputio na Džikićevu adresu.

''Još jednom bih se zahvalio gospodinu Aleksandru Džikiću na svemu što je uradio za naš klub, za naš grad i za našu državu osvajanjem ABA lige i siguran sam da će ostati upisan u istoriji kluba.

Osim sjajnog rezultata i osvajanja ABA lige uspeo je da promeni i sliku, dao jedan poseban šmek i ambijent u Sportskom centru 'Morača'.

Do poslednjeg dana sam bio uz njega, nije mi žao što smo izdržali prve nalete loših rezultata i pritiska medija, ali na kraju smo se jako korektno rastali i mislim da je on to zaslužio.

Ciljevi su jasni, tu nema promene - osvajanje ABA lige, domaćeg prvenstva i Kupa, kao i što više pobeda u Evroligi'', istakao je Bokan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke