Džikić: "Nismo pali u paniku"

Autor: Beta Beta
subota 16.01.2016.
23:13
Izvor: Beta

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je da je srećan što njegova ekipa nije pala u paniku posle preokreta Krke u večerašnjoj utakmici u Novom Mestu i dodao da su mu osećanja pomešana, pošto je s tim slovenačkim klubom ostvario najveće trener

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

"Utakmica u Novom Mestu je za mene posebna, jer sam se vratio u grad i klub gde sam zabeležio najveće trenerske uspehe u karijeri. Emocije su pomešane i zbog situacije u kojoj se sada nalazi naš klub. Najvažnije je bilo da počnemo borbeno i učinimo sve što možemo da bi pobedili", rekao je Džikić, a preneo sajt Partizana.

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u Novom Mestu Krku sa 75:70, u utakmici 20. kola Jadranske lige, i tako ostvarili prvu pobedu na gostujućem terenu u sezoni. Džikić je u dva navrata predvodio Krku i osvojio dve šampionske titule u Sloveniji i Evročelendž kup.

"Suprotstavili smo se Krki, koja ima jednu od najjačih centarskih linija u ligi. Radujem se dobroj igri (Erjon) Kastratija i (Jure) Ritlopa. Znali smo da će ekipa Krke reagovati u trećoj četvrtini. Na previše lagan način smo joj dozvolili da čak i povede. Srećom, nismo pali u paniku", dodao je Džikić.

Novi centar Partizana Darel Vilijams debitovao je večeras za crno-bele.

"Brzo smo se prilagodili i već u prvom poluvremenu napravili razliku. Nakon toga su došli Krkini minuti. Na kraju smo uspeli, pobedili smo. Za pobedu bih uradio sve što trener traži od mene", rekao je Vilijams.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 17.01.2016
12:43

Od kako je došao, Džile još nezna za poraz

avatar
REVOLT SPT
Sunday, 17.01.2016
00:19

Srecno ti rodjenje deteta, Derele! Da li neko moze da mi kaze da li je reditelj prenosa ponovo pustio da se vidi da li je Kastrati (mislim da je on bio u pitanju) nagazio liniju jer ja to nisam video u direktnom?