Džikić priznao da jedva čeka duel sa Cibonom - Ovo je razlog!

Autor: Beta Beta
utorak 04.10.2016.
20:28
Izvor: Beta

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je da je njegovoj ekipi u večerašnjoj pobedi protiv MZT-a pomoglo to što makednoski tim nije bio kompletan i dodao da crno-beli imaju još mesta za napredak u igri.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Košarkaši Partizana ostvarili su večeras drugu pobedu u Jadranskoj ligi, pošto su na gostovanju u Skoplju savladali MZT sa 93:62.

"Povreda (Jureta) Lalića nam je pomogla da lakše igramo, pomoglo nam je to što MZT nije bio kompletan. Lalić je bitan igrač za njih, (Đorđe) Drenovac je bitan igrač. Lalić dobro gradi, daje dubinu, otvara šuteve... Želim mu pre svega brz oporavak", rekao je Džikić.

Jedan od najboljih košarkaša skopske ekipe, Jure Lalić, povredio je glavu sredinom prve deonice kada se sudario sa Stefanom Birčevićem.

"Nije bilo lako spremiti se za ovaj meč. MZT ima igrače koji su kvalitetni u situacijama jedan na jedan i to koncepcijski ne odgovara mojoj ekipi. Na kraju smo uspeli to da prevaziđemo. Došlo je do napretka u igri u odnosu na Mornar, mogli smo bolje u napadu, ali kao što sam već više puta rekao, ne možemo u ovom trenutku da očekujemo igru kakvu bismo voleli, ipak je ovo nov tim i treba vremena", rekao je Džikić.

On je dodao da raspored na početku "nije zahvalan", ali da se raduje meču protiv Cibone u narednom kolu Jadranske lige.

"Sada se okrećemo meču s raspoloženom Cibonom. Radujem se tom meču, jer će biti dobra atmosfera pošto su naši navijači željni da pozdrave ove momke", rekao je on.

Trener MZT-a Emil Rajković ocenio je da je Partizan deklasirao njegovu ekipu.

"Čestitam Partizanu na apsolutno zasluženoj pobedi, deklasirali su nas. Posle ovakovog poraza svi se pitamo šta smo pogrešili. Ne smemo da tražimo izgovore u povredi Lalića, kom želim brz oporavak", rekao je Rajković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke