EK: Mačvan sjajan u tesnoj pobedi Bajerna, Budućnost ponovo bolja od Hapoela

Autor: Nikola Miloradović
sreda 06.12.2017.
21:06
Izvor: Sportske.net

U okviru 7. runde Evrokupa, Bajern zadržao perfektan skor, Budućnost slavila posle tri poraza.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Minhenski Bajern, koji sa klupe predvodi selektor Srbije Aleksandar Đorđević, slavio je na gostovanju Lijetkabelisu rezultatom 87-88.

Tesno je bilo u Litvaniji, ali je Bajern poenima Hobsa sa linije penala na tri sekunde do kraja uspeo da dođe do prednosti od pola koša, na kraju i do pobede.

Najbolji je u nemačkom sastavu bio srpski reprezentativac Milan Mačvan, koji je za 21 minut upisao 19 poena i šest skokova za indeks 24.

Pratili su ga Đedović sa 14 i Bartel sa 11 poena, dok je Stefan Jović za 13 minuta upisao četiri poena i tri asistencije.

U poraženom sastavu 21 poena Juskevičijusa, 18 je dodao Kšištof Lavrinovič, njegov brat Darjuš je dodao 13, dok je sa 10 dvocifren bio i Lorenco Braun.

Budućnost je na svom parketu slavila protiv Hapoela iz Jerusalima, bio je 92-75 za šampiona Crne Gore.

Blistao je bivši igrač Mege Petar Popović sa 20 poena uz samo dva promašaja iz igre, a pratili su ga Gibson i Ivanović sa po 15, dok je Gordić dodao 12 poena.

U sastavu iz Izraela 19 poena Dajsona, 11 Tarensa Kinsija, dok su po 10 dodali Ostin Dej i Kalin Lukas.

U ostalim kompletiranim susretima od večeras, Galatasaraj je slavio protiv Ređo Emilije sa 82-72, dok je Gran Kanarija ubedljivo savladala Tofaš sa 92-71.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke