EK - Poraz Cedevite, Lokomotiva i Budućnost u četvrtfinalu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.01.2018.
23:27
Izvor: Sportske.net

Pobedom koju su košarkaši Lokomotive Kubanj ostvarili na gostovanju Cedeviti ruski klub je overio plasman u četvrtfinale i sa sobom povukao podgoričku Budućnost.

Epa/Lukas Schulze
Epa/Lukas Schulze

Povezane vesti

Dva kola pre kraja Top 16 faze Evrokupa dobili smo prve učesnike četvrtfinala. Darušafaka je trijumfom na gostovanju Albi (79:66) rezervisala mesto u plej-ofu, a isto su učinile ekipe Lokomotive i Budućnosti.

Budućnost je ranije tokom večeri slavila na gostovanju Trentu, a iz Zagreba joj je stigla vest da je Lokomotiva slavila protiv Cedevite (85:60) tako da će ruski i crnogorski predstavnika u četvrtfinale iz Grupe G.

Poslednja dva kola u Grupi G neće moći da promene ništa jer Lokomotiva ima skor 4-0, a Budućnost dve pobede više od Trenta i bolji međusobni skor.

Što se tiče učinka srpskih internacionalaca, treba reći da je Stefan Peno u porazu Albe postigao 3 poena uz 3 skoka i 2 asistencije, Danilo Anđušić je u pobedi Uniksa upisao po 4 poena i skoka, dok je Nikola Radičević u prvom nastupu za Gran Kanariju ubacio 2 poena i ostvario 1 skok.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wilt 100+
Thursday, 25.01.2018
08:43

Pitanje je samo koji će Saša da uzme Evrokup, Đorđević ili Obradović, realno dva Evroligaška trenera. BRAVO ĆELAVCI !!!

avatar
RUSKI CAR
Thursday, 25.01.2018
00:45

A nama Radičević nije valjao...