EK - Saletov Bajern stekao prednost pred revanš, Cirbes i Musli u glavnim ulogama

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.02.2017.
22:08
Izvor: Sportske.net

Ekipa Bajerna iz Minhena približila se polufinalu Evrokupa, posle večerašnjeg trijumfa nad Unikahom u prvom četvrtfinalnom susretu.

EPA/ALEXANDROS VLACHOS
EPA/ALEXANDROS VLACHOS

Povezane vesti

Tim Saleta Đorđevića stekao je devet poena prednosti pred revanš u Malagi. Bajern je večeras pred svojim navjačima slavio sa 91:82, a s obzirom na ono što se moglo videti, trijumf Bavaraca mogao je da bude i ubedljiviji.

Predvođen raspoloženim Maikom Cirbesom, Bajern je čitavim tokom meča imao rezultatsku prednost, koja je početkom poslednje deonice bila dvocifrena.

Međutim, usledio je pad u igri domaćih, Unikaha uspeva da uhvati priključak, ali je u samom finišu Bajern uspeo da trijumf ipak učini nešto ubedljivijim.

Cirbes je bio najefikasniji u Bajernu sa 15 poena (4/8 za dva) i tri skoka, a Redži Reding je upisao 13. Naš Vladimir Lučić je meč zavrpio sa devet poena.

U ekipi Unikahe najefikasniji Dejan Musli sa 15 poena i četiri skoka, a Nemanja Nedović je upisao četiri poena, četiri skoka i pet asistencija.

Ukupni pobednik ovog dvomeča u polufinalu će se sastati najverovatnije sa Lokomotivom Kubanj, koja je danas deklasirala Zenit sa 75:52.

U ostalim večerašnjim mečevima, Hapoel Jerusalim je na svom terenu savladao Gran Kanariju sa 87:67, a čast španskih predstavnika spasila je Valensija (San Emeterio 17, Dubljević 11 poena i 11 skokova), koja je pred svojim navijačima savladala ekipu Himkija (Šved 24 poena) sa 88:82.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke