Eksplozija oduševljenja - Kešelj sa dve trojke "srušio Tviter"! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 22.01.2018.
20:16
Izvor: Sportske.net

Ognjen Dobrić je zaslužio da se posle utakmice u Skoplju piše o njegovoj sjajnoj partiji ali mu je Marko Kešelj "ukrao slavu".

aba-liga.com/Crvena zvezda mt:s
aba-liga.com/Crvena zvezda mt:s

Povezane vesti

Šampion regionalne ABA lige u Skoplju nije mogao da računa na pomoć Pera Antića i Džejmsa Feldina ali se Zvezda dobro snašla bez pomenute dvojice i upisala očekivanu pobedu protiv "fenjeraša".

Crveno-beli su slavili rezultatom 92:58 u meču koji je sjajnom partijom obeležio Ognjen Dobrić. Momak rođen u Kninu postigao je 23 poena (1/2 za dva, 7/9 za tri) za 28 minuta provedenih na terenu ali se posle utakmice ne govori toliko o Dobrićevoj sjajnoj partiji.

Razlog?

Trener Crvene zvezde mt:s Dušan Alimpijević iskoristio je priliku da posle dva i po meseca na teren pošalje Marka Kešelja, a ovaj je za manje od osam minuta uspeo da razgali "Delije".

Dve trojke iz tri pokušaja, tri skoka i na kraju 9 postignutih poena u pobedi nad MZT-om obezbedili su Marku Kešelju zvanje junaka utakmice, barem ako gledate reakcije na društvenim mrežama.

Navijači Crvene zvezde mt:s jedva su uspeli da iskažu svoje oduševljenje činjenicom da je Kešelj konačno dobio priliku da igra i da je pritom uspeo da pokaže zbog čega je letos angažovan.

Neki veruju da je Zvezda večeras dobila veliko pojačanje, a drugi u šaljivom tonu poručuju da je ovo znak da crveno-beli mogu do trofeja u Evroligi.

Pogledajte samo neke od komentara, Kešelj je večeras "srušio Tviter".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
barbaroga
Tuesday, 23.01.2018
09:42

Iskren da budem mislio sam da je Keselj odavno otisao iz Zvezde. Kad je ono uposte poslednji put usao na teren pre ove utakmice?

avatar
elvirsalihi
Monday, 22.01.2018
22:40

Vidi ga Itudis u pozadini, vuce kofere Zeljku :D