Fantastično Zvezdino pojačanje, Džordan Lojd otpisao Real, ode Burgos u polufinale!

Autor: Darko Mitrović
petak 26.06.2020.
20:05
Izvor: Sportske.net

Veliko iznenađenje u završnici španske Endesa lige.

EPA-EFE/VALDA KALNINA
EPA-EFE/VALDA KALNINA

Povezane vesti

Ekipa Real Madrida nije uspela da se plasira u polufinale plej-ofa šampionata Španije, i to je postalo jasno i pre poslednje utakmice Madriđana u Grupi B završnog turnira, koju večeras od 21:30h treba da odigraju Real i Saragosa.

Naime, dve prethodne današnje utakmice imale su nepovoljne ishode po kraljevski klub. Najpre je Burgos savladao Andoru sa 88-86, a onda je Valensija bila bolja od Gran Kanarije (97-81), čime je Real izgubio sve šanse za plasman u polufinale.

Razlog - Real je poražen u duelima sa Burgosom i Andorom, pa najviše što večeras može je da stigne do skora 3-2, ali pošto taj skor ima i Burgos koji je bio bolji u međusobnom susretu (87-83), Real ne može do drugog mesta.

Kada je u pitanju meč Valensije i Gran Kanarije, bilo je veoma efikasno na obe strane, pogotovo u prvom poluvremenu, kada su i jedni i drugi bili odlični u šutevima sa distance, za dva i tri poena. U nastavku, međutim, Valensija nastavlja u istom ritmu, Gran Kanarija je posustala, pa je tokom treće četvrtine Valensija povela i sa 26 poena razlike i praktično već tada rešila sve dileme.

Briljirao je Džordan Lojd, koji se najavljuje kao pojačanje Crvene zvezde za sledeću sezonu, meč je završio sa 26 poena, trojke je šutirao 5/6, isti učinak i za dv a poena, jednostavno večeras nezadrživ!

Valensija je ovom pobedom stigla do skora 4-1 i prvog mesta u Grupi B, a Burgos je drugi sa skorom 3-2. Podsetimo, iz Grupe A u polufinale su se plasirale ekipe Barselone i Baskonije.
-
baner 1

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke