Filipovski posle Borca: "Sami smo sebi zakomplikovali..."

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 11.02.2021.
22:16
Izvor: Sportske.net, Beta

Košarkaši Partizana plasirali su se u polufinale Kupa Radivoja Koraća pošto su danas u Novom Sadu pobedili Borac sa 76:72.

Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©
Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Saša Filipovski rekao je večeras da je njegova ekipa sama zakomplikovala situaciju u finišu meča s Borcem, ali da je uspela da sačuva koncentraciju i upiše pobedu.

"Čestitam Borcu, koji je vrlo neugodna ekipa, koja igra odlično jedan na jedan, ima širinu i šutere za tri poena... Oni kada pogađaju, mogu da pobede svakoga. Sami smo zakomplikovali situaciju u završnici zbog nesportske i izgubljene lopte, ali smo uspeli da sačuvamo koncentraciju i savladamo neugodnu ekipu Borca", rekao je Filipovski, prenosi klub.

Košarkaši Partizana plasirali su se u polufinale Kupa Radivoja Koraća pošto su danas u Novom Sadu pobedili Borac sa 76:72.

"Zadovoljan sam što smo posle dva poraza od njih zabeležeili pobedu, ispravili smo neke greške iz prethodnih mečeva. Obe ekipe su pogadjale važne i teške šuteve i još jednom ponavljam, zaista sam zadovoljan ishodom s ozbirom na to da smo u jednom trenutku ispustili veliku prednost", rekao je Filipovski.

U novosadskoj hali Spens kapiten Partizana Novica Veličković odigrao je svoj jubilarni 500. meč u crno-belom dresu.

"Utakmica kakvu smo i očekivali. Borac protiv nas igra dosta dobro ove sezone. Najbitnije je da smo pobedili i prošli u polufinale. Nema mnogo vremena za odmor, moramo da se spremimo za narednu utakmicu", rekao je Veličković.

Partizan će u polufinalu, u subotu od 21.00, igrati protiv pobednika meča Crvena zvezda - Radnički Kragujevac.

Navijači dali svoj sud!
Posted by Sportske.net on Thursday, 11 February 2021

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke