Furiozan start Mege, Zvezda gubi, ali se vratila u meč! (POLUVREME)

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 02.06.2019.
19:59
Izvor: Sportske.net

"Crveno-beli" u jednom trenutku stigli i do izjednačenja.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

U prvom meču plej-ofa Super lige Srbije, košarkaši Mege vode na poluvremenu u hali "Aleksandar Nikolić" sa 40:38 protiv Crvene zvezde.

Gost je odlično započeo meč i serijom od 7:0 u potpunosti iznenadio Zvezdu koja je tek u četvrtom minutu susreta uspela da postigne prve poene preko Berona.

Mega nije ispuštala prednost do kraja četvrtine, pa se taj period meča završio rezultatom 19:12 za pulene Dejana Milojevića.

U sličnom ritmu je krenuo i drugi period meča, s tim što su se "Crveno-beli" vratili u igru nakon odlične serije od 8:1.

Zahvaljujući poenima Filipa Čovića Zvezda je izjednačila na 38:38 dvadeset sekundi pre odlaska na odmor, ali je Mega ipak završila četvrtinu sa prednošću od 40:38.

Čak tri tehničke greške dosuđene su Crvenoj zvezdi, pa je i to pomoglo Megi da stigne do vođstva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Sunday, 02.06.2019
20:10

Gledam, cisto da ubijem vreme, bez drazi, i bez krvi, ovo mi izgleda kao ajde vise kad ce kraj, tesko ce nasi (Zvezdini) kosarkasi naci motiv za neku bolju igru, za njih sve je gotovo, ABA je tu, sad ovo cisto maltretiranje za igrace, ali sta je tu je. Prvi put posle dugooooo godina svejedno mi je ko ce da dobije ovo bezveze titulu, da li Partizan, da li Mega, ili FMP . Bilo kako bilo, srecno Zvezdi ka tituli, (ako vec ima volje da je osvoji) a nadam se dobrom prelaznom roku.

avatar
Ša-la-la-la
Sunday, 02.06.2019
20:56

Ti nisi realan. Taj ko nema volju i glad za trofejima i pobedama, ne treba da se bavi sportom... Čovek se sportom bavi pre svega iz ljubavi. I ti kada igraš basket ili fudbal da li igraš da bi pobedio i zato što voliš ili zato što moraš???