Gotovo, povratak proslavljenog asa u Partizan!?

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.03.2018.
10:20
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Posle kraćeg zatišja, ova tema je ponovo pokrenuta, jer je ostalo samo da se obavi i zvanična promocija.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Posle završetka takmičenja u ABA ligi, košarkaši Partizana sada željno iščekuju start domaće Superlige, uz nadu da bi ekipa Nenada Čanka mogla do tada da bude i dodatno pojačana.

Kada je igrački kadar u pitanju, prioritet je angažovanje još jedog centra, posle povrede Đoka Šalića koji je nedavno operisan, baš kao i krilni centar Nikola Tanasković.

Nedavno je predsednik Partizana Ostoja Mijailović govorio na tu temu, ali je pritom otkrio i da dovođenje novog igrača usporavaju problemi sa BAT-om, zbog dugovanja Nemanji Gordiću i Dušku Vujoševiću.

Videćemo kako će crno-beli to rešiti, a pozitivna vest u celoj priči jeste i povratak našeg proslavljenog košarkaša Nikole Lončara u Partizan!

Ovo se već najavljivalo pre par meseci, ali je usledilo zatišje, pošto Lončar i dalje ima obaveze u Španiji, prema jednoj tamošnjoj televiziji na kojoj je angažovan kao stručni komentator.

Ali, današnji ''Žurnal'' prenosi najnovija saznanja da sve ide u pravom smeru i da će Lončar već do početka Superlige biti imenovan na pomenutu funkciju u Partizanu.

Naravno, kada se to desi, odmah će postati aktuelna i pitanja novih pojačanja, kako za Superligu, tako i za narednu sezonu u kojoj će crno-beli imati mnogo veće ambicije.

A do tada, da sačekamo da se Lončar i zvanično promoviše na mesto novog sportskog direktora.

Nikola Lončar će u maju napuniti 46 godina, a kada je u pitanju njegova igračka karijera, u prvom planu su titula prvaka Evrope sa Partizanom 1992, kao i evropsko i svetsko zlato (1997, odnosno 1998.) srebro na OI 1996. u Atlanti i bronza sa EP 1999, sa reprezentacijom SR Jugoslaije.

Boje Partizana branio je od 1989. do 1995, a onda se fratio 2005. godine pred kraj karijere, kada se neslavno rastao sa tadašnjim trenerom Duškom Vujoševićem, već posle nekoliko meseci.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
babaroga
Wednesday, 21.03.2018
16:12

E moji Kragujevcani. A rekao sam vam.

avatar
Brajkoo
Wednesday, 21.03.2018
15:21

Cim se ersi neka pozitivna stvar u Partizanu odmah usledi neki novi udar u reziji drzave i Core...u zivot mogu da se kladim da ce u narednih 24h neko da blokira,tuzi...klub kao slucajno

avatar
Kori Volden
Wednesday, 21.03.2018
18:17

Kako je tuzno kad moras da lazes sebe da bi mogao da spavas mirno. :D Da l' stvarno mislis da nekog u drzavi interesuje sta se desava u partizanu ? Tuzeni ste vec, Marfin banka je blokirala racun, ne mozete ni da dovedete nikog niti za isplacujete zaposlene. Kredit je dignut pre 13 godina. To je posledica onih vasih neogranicenih budzeta i dovodjenja igraca direktno iz NBA lige.

avatar
srpskaspartacrnagora
Wednesday, 21.03.2018
14:36

Opet ista vijest i opet nista zvanicno?

avatar
Wednesday, 21.03.2018
12:44

Локи (је) има(о) обавезу према Радничком, мада га је прилично занемарио или пак оно што је видљиво од њега самог прави базу, тј. штанцује играче за Партизан !

avatar
babaroga
Wednesday, 21.03.2018
19:13

Eto jos neko da primeti. Suvise ste veliki vi da bi trebali da budete necija igracka. Djavoli ponos Sumadije. Ne dajte se, bolje vi njega na vreme nego on vas u nevreme.

avatar
Wednesday, 21.03.2018
19:40

Брате ти си ми причао још кад је почела сезона, али смо се сви трудили да верујемо да то није истина ! Боље и сто пута да кренемо од нуле, само да саградимо здрав и стабилан Раднички ! А Лончару срећан пут, да је среће да никад није ни почињао причу овде !