Grba u svom stilu odgovorio svima koji sumnjaju u nameštanje derbija!

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.01.2016.
13:40
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Posle iznenađujuće pobede Partizana nad Crvenom zvezdom Telekom počele su da kolaju i teorije zavere u vezi sa ishodom ove utakmice. Iako i sam iznenađen ishodom, nekadašnji as Partizana Goran Grbović odbacuje svaku sumnju u regularnost ovog meča.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Podsetimo, Partizan je pred svojim navijačima u ''Pioniru'' slavio sa 86-81 i tako upisao treću uzastopnu, a ukupno devetu pobedu ove sezone u ABA ligi.

Ovakav epilog ne samo da je iznenadio, već je i ''šokirao'' legendu Partizana Gorana Grbovića koji je to priznao i u izjavi za ''Alo''.

Ipak, Grbović je uveren da je novi trener Partizana Aleksandar Džikić dao ključni doprinos u trijumfu nad Zvezdom,a pa je izneo niz komplimenata na njegov račin.

''Šokiran sam i iznenađen konačnim ishodom. Vodio sam se logikom da će Partizan upisati poraz jer Zvezda ima dvostruko bolji i talentovaniji tim.

Sve je ovo najviše zasluga trenera Aleksandra Džikića. Za mene je on najtalentovaniji u Evropi, ali nisam verovao da tako brzo može da podigne ekipu. Žao mi je što nije ranije došao u Humsku'',
izjavio je Grbović i primetio da je dolaskom Džikića Partizan uspeo da zaustavi velike padove u igri, kada je za samo par minuta dospevao do velikog rezultatskog minusa.

A kad su u pitanju oni koji sumnjaju u regularnost meča, Grbović im je odgovorio - kratko i jasno.

''Tako nešto reći je, u najmanju ruku, degutantno.

Spoljni faktori, kao što su umor Zvezdinih igrača i čuvanje energije za Evroligu, takođe nemaju veze s mozgom.

Ovog puta je pobedila ekipa s većom inspiracijom''
, zaključio je Grbović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanja Vidic NO.1
Wednesday, 27.01.2016
16:21

Nemas ti veze sa tim :D

avatar
Grobari Slo
Thursday, 28.01.2016
09:27

Al vsm je krivo hi hi hi

avatar
Wednesday, 27.01.2016
15:10

Neka nastavak sezone kaže da li je baš TOLIKO do Džileta!

avatar
El Buitre
Wednesday, 27.01.2016
16:36

On da izgubi sve do kraja ima veći procenat pobeda od Pere.

avatar
Wednesday, 27.01.2016
17:13

Tako nekako, od onog da su hteli goreg ne bi našli...

avatar
PoparaZarko
Wednesday, 27.01.2016
16:51

Znas kako, ovo je podvig u odnosu na budzet i ulaganja, imena igraca i sl. Pobediti ekipu sa nenormalnim budzetom koja menja igrace kako joj se prohte i shodno tome imaju odlicnu ekipu i za Evroligu je zaista podvig, pogotovo zbog stanja u KK Partizan. Tako da, moja ocekivanja se nisu podigla, dobiti Crvenu Zvezdu Telekom jos koji put bi opet bio podvig, biti ispred Mega Leksa je izuzetno tesko jer su uhvatili zalet, samopouzdanje, formu, odlican mlad tim. Ono sto licno ocekujem je da igra ide samo na bolje, mislim da ima mnogo prostora, pogotovo oko Marinkovica i Aranitovica gde bi Aranitovic mogao da bude novi vrhunski suter koji igra u Partizanu, ocekujem da Cvetkovic nastavi i jos doda, Muric da jos dize formu, Vitkovac uvek pouzdan igrac, iskusan.. Jos kada bi Pekovic omogucio ostanak Dzonsa i mozda Vilsona(za Vilijamsa cemo videti kakav ce biti). Bice dobro.

avatar
Skaut1
Wednesday, 27.01.2016
15:07

Umalo da zaboravim, slažem se sa Grbom da su priče o nameštanju budalaština. Pobeda Partizana je čista kao suza. Džile je vrhunski trener, to sam oduvek pričao, i sreća je nas Zvezdaša što na klupi Partizana u prethodne dve sezone nije bio on. Sada je ipak prevelika razlika u kvalitetu da bi Džile mogao da je nadomesti svojom razlikom u kvalitetu u odnosu na Radonjića, i Zvezda vrlo lako može da ponovi rezultat iz prošle sezone kada su domaća takmičenja u pitanju, pa čak i ABA, a u EL verovatno i više.

avatar
Wednesday, 27.01.2016
19:43

za ABA ligu tesko,sada imaju jaku BUDUCNOST I CEDEVITU, a za EL tu nece proci grupu.... mada je najbitnije da se PARTIZAN stabilizuje i da od sledece sezone konkurise za EL kroz ABA ligu.

avatar
Skaut1
Wednesday, 27.01.2016
14:54

I Partizan ima svojeg Moku...doduše manje trofejnog, ali bar za razliku od Moke nikada nije menjao boje.

avatar
REVOLT SPT BuNT
Wednesday, 27.01.2016
15:54

Upravo tako, isti slucaj, ali Grba se mnogo vise razume u kosarku ili bar tako deluje dok prica, a Moka jeste trofejniji, ali ne toliko klupski koliko je reprezentativno gde njih dvojica ne mogu ni da se porede.

avatar
Skaut1
Wednesday, 27.01.2016
16:53

Slažem se. Grba je odličan košarkaški analitičar, kada nije ostrašćen, a Moka samo laprda.

avatar
REVOLT SPT BuNT
Wednesday, 27.01.2016
14:44

Klasicno posipanje pepelom.