''Grobare'' ni stotka ne može prevariti, opet kritike... (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
subota 17.10.2020.
23:18
Izvor: Sportske.net

U čemu je sad problem?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Partizan je večeras ''probio led'' ove sezone u ABA ligi, upisao je prvu pobedu posle dva vezana poraza, a ono što na prvbi pogled upada u oči jesu 103 postignuta poena protiv FMP-a u Železniku.

Međutim, među navijačima Partizana zadovoljstvo posle večerašnje pobede nije potpuno, a razlog su - 90 primljenih poena.

U komentarima na Tviteru večeras ističu da je to previše i da 103 postignuta poena ne mogu da prikriju slabosti u odbrani.

U prilogu je nekoliko njihovih komentara tokom večeri.
-
Baner 13
-
-
- - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Sunday, 18.10.2020
20:55

Cestitam navijacima Partizana na prvoj ovosezonskoj pobjedi u ABA ligi.

avatar
ViniciusJR
Sunday, 18.10.2020
00:15

Postujem i gotivim Partizan, smatram da je najveci KK na ovim prostorima, ali kad citam ove neke tvitove, nekako mi se cini da mnogi su daleko od realnosti. Tipa, ovaj Partizan ne moze da primi 90poena od FMP-a, neki cak govore da ne treba da primi 70. Ljudi, ovo nije igrica, basketball manager pa da postoji jasan nivo i ocjene koje ne mogu da omase. Prvo, ekipa je dala preko 100 poena, nije to malo. Drugo, ova ekipa je zestoko uzdrmana, los start sezone, negativna energija u klubu i oko kluba, Šćepu se skida glava nakon 2 meca, uopste nije bilo lako ni njemu voditi a ni momcima igrati u takvim uslovima. Trece, zaboravimo pricu da je ovaj Partizan super mocan, tj ovaj sastav, nije. Jeste to slican sastav kao prosle sezone, ali se pretumbalo sa slucajem Volden i Trinkijeri sto je poremetilo sve. Treba napomenuti da ove sezone imamo mnogo jacu Zvezdu, mnogo jacu Buducnost, mnogo jaci Mornar nego prosle. I Cedevitu koja je mislim na nivou od prosle, sto se kvaliteta tice, ali takodje ozbiljna ekipa za vrh. I ovaj sastav Partizana je slabiji od prve 3 pomenute ekipe i to ce se i pokazati, pa cak i kad se promijeni trener. A mozda je bolja opcija istrpjeti trenera i pojacati se kvalitetnim igracem, nego dati velike pare nekom vecem imenu na klupi, jer mislim da nista znacajnije ne bi napravio.

avatar
Petar Petar
Saturday, 17.10.2020
23:43

Ma nije ovo dobro, bez obzira na pobedu. A nonsalantnost pri kraju trece i na polovini cetvrte cetvrtine je tek nesto o cemu treba dobro razmisliti. Nama pola igraca izgleda u pojedinim trenucima kao da su na basketu ispred zgrade. kako napravimo neku prednost tako pocne neko kur.enje. Mislim, nerealno je da ce Partizan svaku izgubiti i realno je bilo da mi ovo dobijemo, ali ovako sigurno nece ici protiv boljih ekipa. Priliku da me demantuju imace vec protiv Cedevite, ali ja tvrdim da ako igramo na ovakvom nivou da tamo necemo proci sa manje od 10 koseva razlike. meni se jednostavno nesto ne svidja kod ove ekipe, ne znam sta, ali nesto mi nije kako treba. Nesto nam fali. Jos ako se i Jaramaz sad skloni na nekoliko utakmica bice veselo. I samo da kazem, nije sva krivica do Scepanovica (mada je do njega najvise) vec sada vidim da mnogo tu ima u tim losim stvarima i udela igraca. Stranci su (osim Tomasa) izgleda ovu sezonu shvatili prilicno neozbiljno - prvo kad sam video Mozlija u kakvom je stanju dosao sa deset kilograma viska, pa kad vidim kako je Pejdz nekako nezainteresovan, Kodi se malo trgao, ali generalno mislim da su nam igraci daleko od limita nekog. E sad, kolika je krivica u tome strucnog staba - ne znam, ali ne izgledaju igraci fizicki i psihicki najbolje za takmicarske meceve. I moram ponovo da napomenem da ja ne mogu da ukapiram koja je ideja bila sa dovodjenjem Mike. On cak i nije toliko tragican, ali stvarno ne vidim kakav pomak je napravljen njegovim dolaskom. U sustini, veoma je bitno da smo dobili ove 'replikante" i da kazem da je prosle godine upravo od njih krenula dobra sezona po nas, ajde neka bude da ce tako biti i ove...