''Grobari'' i hvale i kritikuju (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
subota 21.12.2019.
22:08
Izvor: Sportske.net

Navijači Partizana, naravno, zadovoljni konačnim ishodom meča sa Igokeom, ali nije im se baš sve dopalo tokom ovog meča.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti


Markus Pejdž je večeras ''podesio nišanske sprave'', odličan je bio u šutu za tri poena (5/6 za tri), pa je i posle meča dobio najviše pohvala.

Ali, ima i određenih kritičkih mišljenja u komentarima na Tviteru...
-
- - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Petar
Sunday, 22.12.2019
01:23

Po meni mesta za neke pohvale nema. Ovo je vrlo losa utakmica Partizana. U svim segmentima. I slozio bih se sa jednim komentarom tu gore da u Partizanu ima ne dva, nego malo vise igraca koji zivciraju od pocetka sezone. Necu da imenujem, ali sam od nekih ocekivao da ce me nervirati, ali ima i onih od kojih nisam ocekivao, a oni me nerviraju jos i vise. I ono sto me najvise nervira je da ni jedan igrac ne moze da drzi istu formu na bar tri utakmica u nizu nego su svi u fazonu odigram jednu dobro, pa tri ne znam gde se nalazim. Nije mi jasno zasto tako, ali kod skoro svih je to slucaj. A to nece biti dobro kada naidju ozbiljne utakmice. Nisu to mali padovi nego na nekim utakmicama neki igraci izgledaju kao da nikad u dvoranu nisu usli. Veceras prvih nekoliko minuta prvih pet suteva, sve za trojku od toga tri suta bukvalno tablu ne mogu da pogode. Bolja ekipa bi tu napravila 15:0 i to bi bilo to za veceras.