''Grobari'' kritični, citiraju i Duleta, a šta je jedino dobro u ovom porazu? (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.01.2020.
20:28
Izvor: Sportske.net

Crno-beli nisu večeras ostvarili cilj u Istanbulu, kako su sve to videli navijači Partizana?

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Očekivano, teško gostovanje za Partizan, na kraju se sve rešavalo ''na jednu loptu'', ali poslednji pokušaj Zagorca za pobedu nije bio precizan.

Darušafaka je u trećem kolu Top16 faze Evrokupa slavila sa 65:63, izjednačila se sa Partizanom na vrhu tabele, a pristalice crno-belih uglavnom smatraju da je Zagorac imao boljih rešenja u ključnom trenutku.

Ipak, ne očajavaju, veruju u revanš ''sa kamatom'' u grotlu ''Pionira'', a povoljna okolnost u celoj priči je i što je večerašnji poraz minimalan, pa Partizan ima lepu priliku da trijumfom u Beogradu nad istim rivalom stekne i prednost u međusobnim duelima, što bi moglo da na kraju bude presudno ako obe ekipe budu imale isti broj pobeda i poraza.
-
- - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ubipacijentic
Tuesday, 21.01.2020
22:09

Njima su ušli nemogući šutevi. Dva puta onaj mali se leve strane i trojka sa 10m . Nas nije htelo nista u Bg sve ispod 20 razlike biće malo.!

avatar
Petar Petar
Tuesday, 21.01.2020
21:43

Iskreno, lose smo odigrali, promasili sve sto se moze promasiti. u BG ce biti 20 razlike za nas... lagano. Ali ono sto postaje pravilo kada igras protiv Turaka da ces dobiti kriminalno sudjenje. Ovo veceras, narocito u drugom poluvremenu je bio kriminal...