"Grobari" oduševljeni - Ovaj čovek je BESMRTAN! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.12.2016.
22:33
Izvor: Sportske.net

Navijače Partizana oduševio je večerašnji trijumf nad Bešiktašom, ali i maestralna partja kapitena Novice Veličkovića na čiju adresu večeras stiže najviše pohvala.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Konačno su navijači Partizana dočekali da njihov tim odigra utakmicu u skladu sa renomeom koji crno-beli imaju u evropskim okvirima, a posle velikog broja završnica za infarkt raduje i to što je pitanje pobednika rešeno sredinom poslednjeg kvartala.

Partizan je nošen podrškom "Grobara" savladao Bešiktaš rezultatom 86:71 pa je posle devet odigranih utakmica u FIBA Ligi šampiona i dve uzastopne pobede ponovo ušao u krug kandidata za plasman u plej-of.

Najbolju partiju kada je to bilo najpotrebnije prikazao je kapiten Novica Veličković koji je utakmicu završio sa 20 postignutih poena i 5 skokova.

Postoji i onaj deo posla koji je Novica odradio, a koji se ne može videti kroz statistiku, ali su to prepoznali "Grobari" koji su na društvenim mrežama obasipaju kapitena porukama kakve se samo mogu poželeti.

Uz Novicu Veličkovića pohvale idu na račun Vilijema Hečera ali i na konto čitavog tima jer trijumf ne bi bio moguć da crno-beli večeras nisu delovali kao kolektiv koji je "izbacio" dvojicu pojedinaca.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Thursday, 15.12.2016
00:51

E vidite limeni...do poslednjeg dinara verni svima kako god se ti zvali....novica u igri na tribinama.drobnjak pavlovic.....e to je ono sto nas cini velikim klubom i institucijom bez obzira na lose periode za koje smo il nismo krivi....e vi imate cokija i par glumaca sto ulecu na teren...to je jedna od stvari koja cini nekog velikog u odnosu na one prosecne kratkotrajne

avatar
Dr_znate_koji
Thursday, 15.12.2016
03:42

Znao sam! Evo polako krece... Jos jedna pobeda i bice pali se masina, uzimate titulu, slavi se Dzile i td :)

avatar
Black&White
Thursday, 15.12.2016
00:35
avatar
Dado35
Thursday, 15.12.2016
00:03

BRAVO PARTIZANE INSTITUCIJO💪💪💪

avatar
poljskikupanjac
Wednesday, 14.12.2016
23:56

svaka cast mozda bi pobedili i mladost iz donje krsne

avatar
bojanb
Wednesday, 14.12.2016
23:55

Napred Partizan