''Grobarima'' neke stvari opet nisu jasne... (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
petak 30.10.2020.
14:27
Izvor: Sportske.net

Da li je moglo drugačije?

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Ako imamo u vidu ubedljiv poraz od Burža u Evrokuopu i najlošiju igru Partizana od početka sezone, rastanak Partizana i trenera Vlada Šćepanovića se i očekivao.

Ipak, ono što iznenađuje jeste to što je Šćepanović pre podne najavio utakmicu sa Igokeom u Laktašima, a samo par sati kasnije stigla je vest da on ''neće voditi'' tim u tom susretu, već trener juniora Partizana Milivoje Lazić, s obzirom da su dosadašnji Šćepanovićevi pomoćnici Mijatović i Matović zaraženi koronavirusom.

Upravo ovaj današnji razvoj događaja nije navijačima Partizana u potpunosti jasan.

U prilogu je nekoliko njihovih komentara na Tviteru, povodom najnovijih dešavanja u klubu.
-
baner 10
-
- - - - - - - -
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Momcilo Stojanovic
Saturday, 31.10.2020
12:32

Ovom rosteru Partizana nedostaje energija sa tribina.Oni su tada 30% bolji,tako da je i Trinkijeri ostao ne bi bila drugačija priča.Naravno da će se posrtanje nastaviti ,jer tu nema suvog kvaliteta,tako da su oni to nadoknađivali energijom navijača,koji su bili većina i na gostovanjima.Sada kada su tribine prazne dolazi do izražaja čist kvalitet,a mi ga evidentno nemamo ,tako da promena trenera ,ma ko god došao neće značiti puno.Nije bilo lako Šćepanoviću sa mesta pomoćnog,gde si drugar sa igračima,preći na naredbodavca,tako da mislim i nekoj vrsti bojkota određenih igrača.Mogu se gubiti lopte,ali neodgovorno ih bacati u ruke protivnika,prst na čelo.

avatar
Realni Arthur
Friday, 30.10.2020
17:10

Svako ima pravo na misljenje, zao mi Scepe, ipak on ispada kolateralna steta celokupne situacije u klubu, naravno posle odlaska Trinkija. Najcudnije u ovoj prici mi je, stav Mijailovica koji nije bas stao iza Scepe i da ga podrzi po svaku cenu, a taj stav odmah je dao krila kriticarima Tegeltiji, onom Gagi Nikolicu ..... i druzini da miniraju i to sto je dobro. A kao nastavak tog nekog stava nepoverenja ukljucili se i igraci, Zagorac, Gordic, pa citam izjavu Pejdza danas, i msilim u sebi e moj crvicu, i tebi dosao rec da pricas o trenutnoj nekoj losoj atmosferi kao navodno zbog trenera. E pa, prijatelji, bas cete se usreciti,pravicete vi od blata Scepu, ne zato sto je bio najbolji trener negozbog toga sto imate uzasnu slabu ekipu, (Zagorac skroz izgubljen, Jankovic nastavak trilera, Danguba pa zao mi decka, znam da je dobar nego sad kao bifsi igrac ZVezde ima da ga okrive zbog obilnih mosunskih kisa, Angola ?????, Pejdz, [pa covek leptir ziv, znaci jedino taj sut i nista drugo ali bas nista, Gorda, valjda se zasitio kosarke, nije na nivou, Velickovic Kapiten, pa konacno ove godine se moze videti da su ga stigle godine, Tomas, no comment cas dobar a cas nikakav, Mika uz duzno postovanje decko nema stil za Partizan jer izgleda smesan, Mekintajer daje nemoguze a i promasi otvorene pozicije sam ko duh. I sa ovakvim timom Scepa trebao da napada Evrokup, Aba, Kup Koraca ili sta vec, e pa burazeru ne ide to tako. E bas cu da vidim ko ce da se lati ove pozicije u oovom trenutku??? Sve u svemu srecno Partizani!

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 30.10.2020
15:31

Sto se tice tog (ne)padanja u ocima, nisam bas siguran za to jer covek nije sam ponudio da ode...