"Grobarska" akcija - Sale, vrati se!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 12.11.2014.
10:48
Izvor: Sportske.net

Uoči večerašnje utakmice koju košarkaši Partizana igraju protiv rumunskog Asesofta u Evrokupu na socijalnim mrežama je pokrenuta inicijativa koja se tiče povratka Saše Pavlovića u klub iz Humske.

Twitter: Avangarda.in
Twitter: Avangarda.in

Povezane vesti

Navijači KK Partizan NIS pronašli su način da Aleksandru Pavloviću pošalju jasnu poruku koliko im je stalo da ponovo obuče crno-beli dres.

Nije da do sada nije bilo interesantnih poruka kojima je Saši Pavloviću skrenuta pažnja da ga u Humskoj čekaju "kao ozebao sunce", ali ovako organizovane akcije nisu viđene.

U pripremnom periodu u Sremskoj Mitrovici je istaknut transparent "Pavloviću, vrati se, nemoj da te iznabadabadam" a bilo je i onih poruka iz vazduha sa istom sadržinom.

Ovoga puta na socijalnim mrežama, pre svega na "Tviteru", "Grobari" su pokrenuli inicijativu da svi navijači koji večeras krenu put "Pionira" sa sobom ponesu kakav komad papira ili karton na kojem će pisati "Sale, vrati se!".


Šampion Srbije večeras će od 18 časova ugostiti rumunski Asesoft u okviru 5. kola grupne faze Evrokupa a "Grobari" će ovoga puta zajedničkim snagama pokušati da nateraju Sašu Pavlovića da ponovo zaigra za klub iz Humske.

Podsećamo da je nekadašnji član nekoliko NBA timova u Partizanu proveo četiri meseca i da je sa crno-belima osvojio domaće prvenstvo i nastupao u TOP 16 fazi Evrolige.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Nik Cuckovic
Wednesday, 12.11.2014
12:59
avatar
Wednesday, 12.11.2014
12:54

sta se ceka sa dovodjenjem pleja ?

avatar
Marko Djordjevic
Wednesday, 12.11.2014
14:43

Sta ce vam plej, imate Tepica. :)

avatar
Realan
Wednesday, 12.11.2014
21:21

Stize i plej i Pavlovic a vraca se i kapiten Gagi.Lepa ekipica ce to biti :))) Plej,Gagi,Macvan,Pavlovic,Gagic, klupa: Milutinov,Muric,Bogdanovic,Tepic,Vanja Marinkovic,Andric. :)))

avatar
Realan
Wednesday, 12.11.2014
21:19

Ceka se pravi plej eto to :) Nije fora samo da dovedemo.Treba izabrati najbolju opciju u ovim uslovima.Nece bas svi da igraju EK.Ipak ne igramo EL i sa katastrofalnom finansijskom situacijom ne mozemo dovesti Derona Wiliamsa

avatar
Smak
Wednesday, 12.11.2014
12:30

Baš vas voli Pavlović, zato treba da ga molite i prosite da bi opet došao. :)

Bio čovek par meseci, video kakvo je rasulo i pobegao glavom bez obzira.

avatar
SAMOjeNEBOiznadNas.
Wednesday, 12.11.2014
12:24

Sale ako citas ovo Vrati se molim teeee.Znam da ti pare nisu vazne.A i ako ne dodjes hvala punooo pokazao si da si veliki covek,grobar i sveeeee.