Hoće li Milutinov večeras izaći pred Bobija?

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.04.2015.
19:13
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Kako stvari stoje, Nikola Milutinov će večeras nastupiti protiv Crvene zvezde Telekom.

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

Kao što već znate, prvi centar Partizana Nikola Milutinov sinoć je doživeo povredu oka posle jednog neopreznog starta Jake Blažiča i najveći deo prve utakmice polufinala plej-ofa proveo je na klupi.

Ono što sve u Partizanu sada brine, jeste da li će jedan od najvećih aduta Partizana biti u stanju da nastupi večeras, u drugoj utakmici, od 21 čas.

Prema poslednjim informacijama, koje prenose ''Novosti'', Milutinov je zaradio povredu rožnjače, lekari su mu savetovali da ne igra, jer postoji opasnost da se stanje pogorša posle iole ozbiljnijeg duela večeras, ali centar crno-belih ima veliku želju da zaigra i verovatno će rizikovati i staviti se na raspolaganje treneru Vujoševiću.

I ''Mondo'' je večeras objavio da su sve veće šanse za nastup Milutinova, jer se, nezvanično, njegovo stanje u popodnevnim časovima poboljšalo i terapija je počela da daje rezultate.

Nema još mnogo do početka, ostaje nam da sačekamo odluku trenera Vujoševića pre svih.

A najnovija vest je da je Milutinov izašao na zagrevanje, nešto više od sat vremena pre početka meča, što je još jedan konkretan nagoveštaj da će mladi centar večeras biti u sastavu Partizana.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke