Hoće li Partizan menjati trenera? Ostoja objasnio kako stoje stvari...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.10.2020.
08:24
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Za razliku od prošle sezone, kada je imao seriju gostovanja na samom početku, Partizan je na startu nove sezone tri puta bio domaćin u prva četiri meča. Ali...

BETAPHOTO/PARTIZAN /Dragana Stjepanovic/EV
BETAPHOTO/PARTIZAN /Dragana Stjepanovic/EV

Povezane vesti

Rezultatski učinak nije bio u skladu s tim, pa je Partizan pretrpeo čak dva poraza na svom terenu, oba u ABA ligi, uz startni poraz u Badaloni u Evrokupu, a jedini trijumf ostvario je protiv Venecije u drugom kolu Evrokupa.

Naravno, navijači su očekivali mnogo više, pogotovo što je ekipa uglavnom ostala na okupu, ali najveća promena je vidljiva na klupi, gde je Andreu Trinkijerija nasledio njegov donedavni pomoćnik Vlado Šćepanović.

Upravo Šćepanović ovih dana trpi najviše kritika od trane navijača, a kako razmišljaju čelni ljudi kluba objasnio je predsednik Partizana Ostoja Mijailović u razgovoru za ''Kurir''.

"Pratim društvene mreže, vidim šta se piše... Moram da pozovem naše navijače na strpljenje. Izgubili smo dva puta u dramatičnim završnicama, najpre od Huventuda, a onda i od Budućnosti. Preksinoć na zaista nesrećan način, kao što su pobedili oni, mogli smo i mi. Ipak, trijumf ekipe iz Podgorice je zaslužen i ja im čestitam", izjavio je Mijailović.

On smatra da se promenom trenera u ovako ranoj fazi sezone ništa ne rešava i ukazuje i na činjenicu da Partizanu mnogo nedostaju njegovi navijači koji su ga do pandemije pratili bukvalno gde god je igrao.

"Nećemo menjati trenera posle tri poraza, to nije u duhu Partizana, niti je Vlado Šćepanović to zaslužio. Razumem naše navijače, posebno nakon prošle sezone, razumem njihovo nestrpljenje, ali ništa nije teže sada nego što je bilo u martu. I sigurno je da je nama koji smo u upravi i borimo se da Partizan bude najbolji, da bude prvi, najteže",
zaključio je Mijailović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kori Volden
Monday, 12.10.2020
14:47

Scepo, ostani ! :D

avatar
Jug i samo Jug
Monday, 12.10.2020
10:08

Pokvarice nam hemiju u ekipi. A već je i počeo, Gordić pa juče i Rašo. To nam nikako nije potrebno.

avatar
Alfa grobar
Monday, 12.10.2020
09:30

Zamena mu je spremna samo mu još nisu rekli

avatar
cupavci
Monday, 12.10.2020
08:58

Menjacemo kad nema povratka nazad. Kad izgubimo sve šanse za trofeje

avatar
jova68
Monday, 12.10.2020
08:55

Žalosno je da takav klub preuzme pomoćni trener.
Lako je šepuriti se i kokodakati pored pevca.
Da bi bio pevac moraš u manje sredine na kaljenje.
Zato Vlado da bi nam ostao u lepom sećanju, iz ljubavi prema klubu i navijačima, odi sam da bi nam se vratio kroz koju godinu.