Igrači Mege nakon još jedne pobede: "Rastemo!"

Autor: Beta Beta
nedelja 22.11.2015.
13:40
Izvor: Beta

Košarkaš Mega Leksa Stefan Simić rekao je danas da je njegova ekipa odigrala jako dobro protiv Olimpije i da je zasluženo slavila.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

"Dočekao sam svoju šansu i verujem da sam pomogao timu da zabeleži veoma značajnu pobedu... Uživanje je igrati u ekipi gde svi stalno bodrimo jedni druge. Nismo se uplašili ni kada smo bili u zaostatku od 11 poena. To nam je bio samo veći motiv da zaigramo agresivnije i da uložimo još više energije kako bismo napravili preokret. U tome smo uspeli, igrali smo jako dobro i zasluženo smo slavili", rekao je Simić.

Mega je sinoć sa 99:89 savladala Olimpiju u Ljubljani i tako zabeležila osmu pobedu u Jadranskoj ligi, posle koje je preuzela vodeću poziciju na tabeli regionalnog takmičenja.

Simić je utakmicu u Ljubljani prvi put počeo kao starter.

"Svi vredno radimo na treninzima i strpljivo čekamo priliku znajući da će ona kad tad doći jer je Mega klub koji mnogo ulaže i veruje u mlade igrače. Ono što je najvažnije je da takav koncept daje rezultate, ekipa pobeđuje, rastemo iz meča u meč pa je shodno tome i atmosfera u timu sjajna", rekao je Simić.

U duelu sa Olimpijom u dresu Mege debitovao je Alfa Kaba koji je zbog povrede odsustvovao mesec i po dana.

"Mislim da sam dobro odigrao meč s obzirom na dugu pauzu koju sam imao. Nisam postigao mnogo poena, ali sam se trudio da u odbrani i skoku ispunim ono što je trener od mene tražio. Očekujem da ću podizati formu kako vreme bude odmicalo, jer zaista odlično treniramo
", naveo je Kaba.

Kaba je rekao da je od početka priprema verovao da ekipa Mege može mnogo.

"U nekom trenutku sam pomislio da ćemo zbog brojnih povreda imati poteškoća. Ipak, uspevamo da prebrodimo sve to tako da sam presrećan zbog rezultata i naših igra koji smo ostvarili do sada", rekao je Kaba.

Mega će u sledećem kolu Jadranske lige dočekati Krku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke