Ima li kraja Partizanovim problemima? Nova povreda...

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.01.2017.
21:17
Izvor: Sportske.net

Ionako oslabljena ekipa Partizana večeras je, tokom meča sa Solnokom, doživela novi udarac. Nadajmo se, ipak, povoljnim vestima posle meča...

BETAPHOTO/ABA liga/Krka/Danilo Kesic/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Krka/Danilo Kesic/DS

Povezane vesti

Preneli smo već da ekipa Partizana večeras protiv Solnoka igra bez Branislava Ratkovice, Frenka Robinsona i znatno duže odsutnog Đorđa Majstorovića, a u finišu treće četvrtine ovog meča, dogodio im se još jedan peh.

Naime, Vanja Marinković je prilikom jednog prodora pod košem rivala nagazio na stopalo Miloša Borisova i tom prilikom izvrnuo skočni zglob, posle čega je uz bolnu grimasu na licu izašao sa terena uz pomoć saigrača.

Naredni dani pokazaće koliko je ova povreda ozbiljna, bio bi to zaista ogroman hendikep ukoliko bi i Marinković morao da pauzira, a treba podsetiti da je i kapiten Novica Veličković tokom ove sezone u više navrata igrao nedovoljno spreman.

Inače, posle tri četvrtine, rezultat je 55:50 za Partizan, dakle Solnok je u ovoj deonici uspeo da prepolovi prednost crno-belih iz prvog poluvremena kada je bilo 35:25 za domaće.

Dodajmo još i da je nedugo posle izlaska Marinkovića iz igre, priliku da debituje u FIBA Ligi šampiona dobio i mladi Slobodan Jovanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Wednesday, 04.01.2017
22:55

Nadam se da nije ozbiljno, samo nam jos ovo treba 😞