Ima li Partizan spremno pojačanje ako Gordić ode? Počela polemika na društvenim mrežama

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.05.2020.
21:10
Izvor: Sportske.net

Da li je ovaj momak Partizanov ''Plan B''?

Photo: Cibona/Zeljko Baksaj & Gordan Lausic & Domagoj Vranar/ABA
Photo: Cibona/Zeljko Baksaj & Gordan Lausic & Domagoj Vranar/ABA

Povezane vesti

Nedavno su se pojavile spekulacije da je Budućnost zainteresovana da u svoje redove vrati Nemanju Gordića, ali teško je očekivati da bi se Partizan tako lako odrekao iskusnog organizatora igre, koji je tokom ove sezone uglavnom ispunio očekivanja.

Potom je usledilo kraće zatišje na ovu temu, a večeras se na društvenim mrežama komentariše nezvanična informacija da bi u slučaju odlaska Gordića ili Voldena tokom leta Partizan angažovao Kodija Miler-Mekintajra iz Cedevita Oimpije.

Čak su se pojavile i ankete ''Gordić ili Mekintajer'', a na Instagram nalogu Amerikanca već se mogu videti komentari pojedinih Partizanovih navijača koji bi ga rado videli u crno-belom dresu. Ipak, jasno je da ta priča u ovom trenutku ne deluje realno.

Ovaj 26-godišnji Amerikanac je ove sezone u ABA ligi prosečno beležio 14 poena, 3.8 skokova i 5.1 asistencija na ukupno 21 utakmici u regionalnom takmičenju.

Kada je u pitanju individualna statistika, on je rangiran na visokoj devetoj poziciji na zvaničnom sajtu ABA lige.

Pre Cedevita Olimpije, on je bio član ruskog Zenita, a prethodno ima i kratko iskustvo iz NBA lige, kao član Dalasa u sezoni 2018/19.
-
Baner live stream
---

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ViniciusJR
Sunday, 24.05.2020
23:49

Buducnost i Gordic je klsicna patka ubacena ovih dana. Produzili su ugovor sa Ivanovicem i Cobbs-om, a imaju i mladog Drobnjaka na pleja...a i za poziciju 2 ce vjerovatno produziti ugovor sa Bemfortom, plus ostaje Popovic, tako da, od povratka u Buducnost nema nista. Sto se Gorde konkretno tice, odlican igrac, jako koristan i mislim da je i za njega i za Partizan najbolje da ostane.

avatar
Kimi
Sunday, 24.05.2020
21:34

Jeste da se obojica nominalno vode kao stranci, pa sto se toga tice ne bi bilo formalne razlike, ali Gordic je sve samo ne stranac, razume klub i sve, dobar je igrac Mekintajer, ali ne bih menjao Gordica za njega nikad. Volden i Gordic se sjajno dopunjavaju na kecu, vratiti jos Nikolica, na dvojci ostaju Jaramac, Pejdz i Trifunovic i to je odlicno.