Imamo najveći ugovor u istoriji košarke! Pretpostavljate ko ga je dobio?

Autor: Nikola Miloradović
petak 29.09.2017.
23:10
Izvor: Sportske.net

Svi mogu da se slože, ovo je bila jedna od najluđih predsezona u NBA ikada.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Nakon silnih trejdova, očekivanih i neočekivanih, stvaranja sada već brojnih "supertimova", ovog leta potpisani su i neki od najvećih ugovora u istoriji najjače košarkaške lige na svetu.

Hjuston Roketsi su ovog leta uspeli da potpišu produžetak saradnje sa Džejmson Hardenom, popularni "Bradonja" će zaraditi 228 miliona američkih dolara u narednih šest sezona.

Pre njega je Stef Kari prodžio saradnju sa Golden Stejt Voriorsima, on će u narednih pet godina inkasirati 200 miliona dolara.

Sada je sve to prevazišao neverovatni Rasel Vestbruk. Čovek koji je minule sezone oborio rekord Oskara Robertsona po broju tripl dablova sa 43 takva učinka u regularnom delu sezone, proglašen je i za najkorisnijeg igrača NBA lige u sezoni za nama, a sada je za sve to dobio bogatu nagradu.

Naime, Vestbruk je potpisao produžetak saradnje težak 205 miliona dolara, pa će u narednih šest sezona zaraditi 233 miliona američkih dolara.

To je najveći ugovor u istoriji NBA lige, prestigao je dakle i Hardena.

Vestbruk

Dobio je Vestbruk i dobra pojačanja na terenu ove sezone, igraće u timu sa Polom Džordžom i Karmelom Entonijem, pa nema sumnje da će Tander biti veoma ozbiljan konkurent za Zapadu naredne sezone.

Vestbruk je tako još jednom dokazao vernost Oklahomi, ostao je u timu kada je Durent rešio da se preseli u najjači tim lige, Golden Stejt Voriorse, pa nema sumnje da je zaslužio ovakvu nagradu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Real21
Friday, 29.09.2017
23:33

Mister triple double

avatar
FanEngleskogfudbala
Friday, 29.09.2017
23:29

Ako je koji sportista na svetu zasluzio ovoliki novac onda je to on.Nosio je sam svoj tim na ledjima,i uveo ih u playoff.Mozemo samo da mu se poklonimo,ocekujem jos vise od njega i Oklahome ove sezone,ali mislim da nemaju dovoljno jaku klupu za titulu.

avatar
Mangus
Saturday, 30.09.2017
00:06

Ne bih se slozio bas da ih je nosio. On je umeo i da ih kosta jureci brojke

avatar
ljolj
Saturday, 30.09.2017
00:52

Dobar je nema sta... Samo ponekad zna da ih kosta utskmice jer mu muka odbranu da igra