Jokić već sad spreman: "Biće nas teško čuvati"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 29.09.2018.
16:09
Izvor: Sportske.net

Nikola Jokić je nagovestio novu sezonu sa dosta koševa u utakmicama Denvera.

Beta/AP Photo/David Zalubowski
Beta/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Majk Meloun je presrećan što vidi Nikolu Jokića i Pola Milsapa zajedno na terenu, istakao je da su njih dvojica veoma teški za čuvanje kada zajedno igraju.

Srpski centar je imao problema sa prstom, ali je ta povreda prošlost.

"Dobro sam se odmorio. Osećam se dobro, u dobroj sam formi i dva dana mi nisu napravila problem", ističe Nikola Jokić koji je upravo ta dva dana odsustvovao zbog povrede prsta.

"I dalje pravimo greške, ali tek je 3-4 dana trening kampa pa postajemo bolji. Sviđa mi se ono što vidim, mislim da se i treneru sviđa. Još ne pogađamo koševe, ali zbog dobre razmene lopte biće nas teško čuvati", kaže Jokić.

Da li je konačno vreme da Nagetsi uđu u plej-of?

Samo da ne bude povreda...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
barbaroga
Saturday, 29.09.2018
18:47

Tesko ce oni u plejof. Rekao bih da im se opet smesi 9-10 mesto.

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Wednesday, 03.10.2018
03:13

Ne znam..Prosle godine samo gluposti su ih zadrzale van plej ofa,a ove godine su masu masu jaci...Vratio se Milsap,Ajzea Tomas sa masu motivacije da se dokaze,inace nikad nece potpisat ugovor,Jokic ce jos bolji da bude,Hernangomez konacno pocinje da lici na igraca sudeci po ovim utakmicama u predsezoni,a od jamal marija ocekujem da udje u pricu za top 5,6 ofanzivnih pg-ova u ligi...Mnogo je to pojacanja u odnosu na proslu sezonu...a cak se jos ne zna sta ce da bude od Majl Porter Juniora,koji ako se vrati bez problema od povrede je vj najbolji prospekt sa ovog drafta..Ja ih iskreno vidim cak kao 4-5 mesto i vidim ih kao ofanzivno ekipu br 1 u ligi..Jedan od najdubljih timova,nemoj ih potcenjivati..tj ako ih potcenjujes makar objasni zasto,jer ne razumem

avatar
bagra
Saturday, 29.09.2018
18:04

Ako Michael Porter jr ne bude imao problema sa ledjima i bude bio skroz sprenan sledece sezone imace paklenu ekipu.