Junak Lendejl - kroz bolove i pomućeni vid do pobede nad šampionom

Autor: Pavle Knežević
nedelja 10.02.2019.
21:49
Izvor: Sportske.net

Najefikasniji igrač Partizana večeras otkrio je detalj zbog koga je njegov nastup još upečatljiviji.

BETAPHOTO/ABA liga/Partizan NIS/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Partizan NIS/DS

Povezane vesti

Partizan je odigrao jako dobro i konstantno večeras u pobedi nad šampionom Budućnosti, a najefikasniji je bio Džok Lendejl sa 23 poena, ali je novinarima posle rekao da je imao problema.

"Dobio sam migrenu. Vid mi se skroz pomutio na jedno oko. Nije mi prvi put da se to dešava, obično prođe po godinu dana između migrena, ali eto sada se dogodilo. Bilo mi je prilično loše u jednom momentu. Dobio sam lekove protiv bolova koji su na svu sreću brzo reagovali. Opustili su me i odigrao sam dobro", rekao je Lendejl posle meča.

Što se tiče same pobede...

"Sjajna utakmica. Znali smo da moramo da ih pobedimo ako želimo da budemo treći ili drugi, jedino što nisam znao da smo morali da pobedimo preko 12 razlike. To je trener vikao na kraju. To nismo uspeli, ali dobro - pobeda je odlična", rekao je Lendejl.

Postigao si čak 14 poena u trećoj deonici.

"Nisam bio svestan šta se događa. Samo sam se trudio da pomognem. Ispalo je kako treba", kratko kaže Australijanac.

Porodica ti je došla u Beograd.

"Sjajno je što su tu i što sam odigrao dobro. Mama je već bila u Beogradu, a tata je po prvi put ovde. On je košarkaški fanatik jedva čekam da čujem njegove utiske, verujem da mu je od svega publika najupečatljivija", kaže Lendejl.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke