Kad je najteže, ''Grobari'' umeju i da se našale na svoj račun (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
subota 19.12.2020.
19:10
Izvor: Sportske.net

Kako su navijači Partizana doživeli najgoru utakmicu njihovog tima ove sezone?

BETAPHOTO/ABA liga/Partizan NIS/DRAGANA STJEPANOVIC
BETAPHOTO/ABA liga/Partizan NIS/DRAGANA STJEPANOVIC

Povezane vesti

Šest poraza u 11 odigranih kola ABA lige scenario je koji navijači Partizana ni u najgorim snovima nisu mogli da očekuju, posle izvanredne prethodne sezone, koja je u martu prekinuta zbog pandemije.

I umesto da forma raste i da se skor popravlja, tim Saša Filipovskog je danas odigrao ispod svih očekivanja.

Krka je u Novom Mestu deklasirala crno-bele sa 69:50, pa je bura nezadovoljstva među navijačima Partizana očekivana.

Ali, ima i onih koji pokušavaju da na sve gledaju sa malo vedrije strane...
-
Baner
-
- - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Petar
Saturday, 19.12.2020
21:59

A sta drugo preostaje nego da se sprda sa ovom ekipom. Jedan jedini igrac ne zasluzuje prelaznu ocenu, mozda Jaramaz za prvih par utakmica u sezoni, mozda Pejdz za jednu utakmicu i Mozli za par njih, ostalo jedna velika NULA!!! A onaj Trifunovic, pa ono je strasno, cica Glisa u pravom smislu te reci, Zagorac slican, Jankovic takodje. Gordic realno ima jednu kvalitetnu sezonu u karijeri i to u dresu Buducnosti i ne znam kakva je logika bila njega zadrzati u ekipi, Tomas poluskolovani kosarkas bas kao i Mika i onda kad se pogleda sve to ne znam sta drugo preostaje nego sprdnja. Ali ono sto mene cudi je kako i iz neznanja ne mozes citave sezone da pogodis nesto kad ostanes sam na sutu, to je meni prosto neverovatno ako citav zivot svakog dana provodis bar dva sata sa loptom. Cak i ovaj procenat za tri danas od 8% uopste nije toliko tragican i neuobicajen da bukvalno svaka trojka koja je sutnuta nije bila potpuno i apsolutno otvorena pozicija za sut. Cak je od ove dve ona Gordiceva sumnjiva, mislim da je gazio malo. Ne znam sta se moze vise pametno komentarisati i napisati kad ti izgubis od realno prosecne ekipe na ovakav nacin. Znaci bilo je poraza i ranije, ali je to uglavnom bila posledica jedne lose cetvrtine pa ne mozemo da nadoknadimo. Ovo veceras gde ti gubis svaku cetvrtinu i gde na pedeset i nesto primljenih poena na kraju trece ti gubis 20 razlike je nesto najtragicnije sto sam ja gledao od Partizana. Ponavljam, ne racunam tu utakmice protiv ekipa koje su realno mnogo jace od nas bile. To mogu nekako i da razumem. Treca cetvrtina, das u prvih ja mislim minut i po cetiri poena, odbranis deset napada protivnika i onda u preostalih osam minuta uspes da das jos 4 Pa mislim, alal vera na tolikom neznanju. To je sto se tice igraca, a UPRAVU KLUBA NECU NI DA KOMENTARISEM KOJA NAS JE VRATILA PET GODINA UNAZAD! I posle ovakve selekcije i ovoliko skupih p[romasaja od igraca i trenera moraju otici, tu vise nema mesta polemisanju. Za sta ste bre vi dali pare? Kakvi su ovo igraci?

avatar
babaroga
Sunday, 20.12.2020
19:15

Nešto sam prespavao? Ko je ono bio vickast kad ste potpisali Trifunovića? O Jankoviću da ne pričam šta ste sve pisali i kako mi se popeli na vrh... Ko da ste ponovo doveli Acie. Zato vam se sada i ne smejem bojim se vaše sudbine. Ponoviću: oterate limara, vratite Čanka, bezbolna rekonstrukcija na 4 i 5 i u prva četiri EK ste. Šta je to bezbolna? Pa oterate tih nekoliko parazita i za njihove plate dovedete ljudski 4 i 5. Ostalo je veoma solidno pokriveno. Ko su paraziti? Jankovići, Mika i Novica. Dakle oterate 4 a dovedete 2 igrača. Sa Čankom taj tim veoma potentan u svakoj fazi igre.

avatar
Slavoljub Saša Petrović
Saturday, 19.12.2020
21:18

A Trinkijeri bio skup?